Αλλος προσπαθούσε και άλλος… αυτοκτόνησε!

Γεια σας,

Ανατρεπτική για μία ακόμα φορά η 28η  αγωνιστική στην κορυφή της Α2 κι αυτό γιατί άλλη ομάδα προσπαθούσε καιρό να αυτοκτονήσει και άλλη το έπραξε τελικά!

Για τους Ίκαρους Σερρών ο λόγος, που με τις εμφανίσεις τους τις τελευταίες αγωνιστικές είχαν αγχώσει το Ρέθυμνο. Τελικά  αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην αντεπίθεση που  ξεκίνησαν εδώ και λίγο καιρό και  ενώ φαινόντουσαν ικανοί για την ανατροπή έφαγαν 104 πόντους από την υποβιβασμένη  Νήαρ Ηστ  μέσα στο γήπεδό τους χάνοντας καθαρά το παιχνίδι, αλλά και τις  όποιες ελπίδες είχαν για τη δεύτερη θέση. Δυστυχώς σε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για την άνοδο έδειξαν ότι δεν έχουν το κουράγιο να παλέψουν και να διεκδικήσουν αυτό που οραματίζονται… Ίσως  το πετύχουν τελικά  με την κατάληψη της 3ης  θέσης που υπό προ υποθέσεις οδηγεί στην Α1.

Στα υπόλοιπα  παιχνίδια που μας ενδιαφέρουν, στην ουρά της βαθμολογίας δηλαδή, το Παγκράτι έκανε το καθήκον του κερδίζοντας το Λαύριο και θα περιμένει την τελευταία αγωνιστική την Αμαλιάδα στο Μετς για να λύσουν τις διαφορές τους με έπαθλο την παραμονή .

Εκτός αν μέχρι τότε το Παγκράτι περάσει από το μπλόκο της Καισαριανής και η Αμαλιάδα κάνει την έκπληξη(!!) χάνοντας για πρώτη φορά στην έδρα της μετά την 20η αγωνιστική από ομάδα της κορυφής -τελευταία ομάδα ήταν το ΡΕΘΥΜΝΟ  που πέρασε νικηφόρα-  οπότε σε αυτή την περίπτωση  αποχαιρετά νωρίς την κατηγορία.

Η Ερυθραία έχασε εύκολα στη Δράμα από τους πρωταθλητές και θα περιμένει να δει τις ορέξεις του Ρεθύμνου για ο αν θα θέλει δηλαδή να πανηγυρίσει από το Σάββατο την άνοδο ή να περιμένει μία εβδομάδα ακόμη. Η ομάδα του κου Χουχουλή είχε τις ευκαιρίες να καθαρίσει την παραμονή πιο νωρίς αντί να περιμένει τα δύσκολα παιχνίδια των τελευταίων αγωνιστικών…

Ο Πιερικός κατάφερε να υποτάξει την Ελευσίνα,  ομάδα που έχει παίξει με όλους τους ουραγούς και τους έχει χαρίσει στιγμές βαθμολογικής ανακούφισης δίνοντάς τους απλόχερα ελπίδες για την παραμονή.

Ολυμπιάδα και Ερμής  με λίγη προσοχή φαίνεται ότι και του χρόνου θα παίζουνε στην Α2 παρά τις ήττες που έκαναν σε Αμύντα και Αμαλιάδα κι αυτό γιατί με μία νίκη στους επόμενους εντός έδρας αγώνες τους μπορούν να φτάσουν τους 43 βαθμούς που είναι το μαξιλαράκι ασφαλείας.

Σας ευχαριστώ πολύ και τα ξαναλέμε σύντομα…
Χρήστος Πετρόπουλος