Αμετακίνητος (μόνο) ο Αρχος

arxos-stefanos1Αλλο ένα χρόνο ο Στέφανος Αρχος θα συνεχίσει να φοράει τα μελανόλευκα της Αγίας Παρασκευής. Ο νεαρός γκαρντ συμφώνησε να παραμείνει στην ΚΑΠ και ανακοινώθηκε από το σύλλογο των βορείων προαστίων, όντας έτσι ο μόνος από την περσινή ομάδα που ανανέωσε τη συνεργασία του.

«Η συνεργασία μου με τον κόουτς Αποσκίτη ήταν εξαιρετική. Με πίστεψε, με βοήθησε να δείξω κάποια πρώτα πράγματα πάνω στο παρκέ και θεώρησα πως ήταν καλύτερο και για μένα, και για την ομάδα, να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου εδώ, όπου ανδρώθηκα», δήλωσε ο Αρχος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Ανανεώσαμε τα κύτταρά μας, αλλά θέλαμε να κρατήσουμε τουλάχιστον ένα παιδί, που να συνδέει το χθες με το σήμερα και να δείχνει τις σκέψεις μας για το αύριο» είπε από τη μεριά του ο Δημήτρης Αποσκίτης. «Ο Στέφανος ήταν ο καταλληλότερος. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, όπως κάναμε την περίοδο που πέρασε, προκειμένου να βγάλει πράγματα πάνω στο παρκέ και να βοηθήσει την ομάδα, βελτιώνοντας το παιχνίδι του».

Ο Στέφανος Άρχος ήταν το 2005 με την ομάδα Παίδων μέσα στις έξι καλύτερες της Αθήνας, συμμετείχε στην πρώτη ομάδα με την οποία ανέβηκε από τη Γ’ εθνική στη Β’ εθνική (με προπονητή τον Νίκο Χατζηπανυγήρη). Το 2011 πήγε στον Α.Ο. Ζωγράφου και την επόμενη χρονιά στον Χολαργό, πριν επιστρέψει το 2012 στην Αγία Παρασκευή.