Ανέλαβε άνευ εκλογών ο Χρηστίδης

Ο Χρήστος Χρηστίδης, είναι τελικά αυτός που αναλαμβάνει το το τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή και μάλιστα άνευ εκλογών και αυτό γιατί λίγο πριν αρχίσει εκ νέου η εκλογική διαδικασία, ο Νίκος Αγγέλου, αποχώρησε από αυτήν.

Ο Νίκος Αγγέλου φανερά εκνευρισμένος αποχώρησε από το γήπεδο, καθώς η διαδικασία καθυστέρησε περίπου μία ώρα, τονίζοντας πως ότι δεν θέλει να συμμετάσχει με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν.

Ο Χρήστος Χρηστίδης μετά από αυτή την εξέλιξη ανέβηκε στο βήμα και δήλωσε: «Θα πρέπει να καταλάβετε όλοι ότι ο Ηρακλής θα πρέπει να ενωθεί για το καλό του αλλιώς και εγώ θα φύγω. Υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία της ομάδας. Το τμήμα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Εγώ ήρθα για να βοηθήσω αλλά αντιμετωπίζω πολλές δυσκολίες. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να συνεχίσουμε».

Ο Νίκος Αγγέλου, από την πλευρά του, δήλωσε: «Αυτό που συνέβη σήμερα είναι ντροπή για τον Ηρακλή. Δυστυχώς μία τόσο μεγάλη ομάδα διοικείται από ένα άνθρωπο που έχει καταφέρει να διώξει κατά καιρούς όσους ενδιαφέρθηκαν για το τμήμα. Ο κόσμος ξέρει, καταλαβαίνει και κρίνει. Με αυτές τις συνθήκες που επικρατούν δεν σκοπεύουμε να ασχοληθούμε πλέον με την ομάδα».

Πηγή: bluearena.gr