Ανέλαβε τον Παπάγου ο Σάββας Κατσούνης

Το νέο… στρατάρχη τους βρήκαν οι “στρατηγοί”, με το Σάββα Κατσούνη να αναλαμβάνει τα “ηνία” της ομάδας. Μετά την αποχώρηση του Κώστα Σορώτου, οι διοικούντες τον Παπάγου βρήκαν στο πρόσωπο του Κατσούνη τον άνθρωπο που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Σάββα Κατσούνη.
Ο κ. Κατσούνης παραβρέθηκε στην προπόνηση της Τρίτης, γνώρισε τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας και παρακολούθησε την προπόνηση που έγινε υπό την καθοδήγηση του άμεσου συνεργάτη του, κόουτς Θοδωρή Καλλιώρα. Σήμερα Τετάρτη θα κάνει την πρώτη του προπόνηση ενώ το ερχόμενο Σάββατο θα κάνει πρεμιέρα ως τεχνικός καθοδηγητής στο εκτός έδρας ματς με το Γ.Σ Περιστερίου.

Ο Έλληνας προπονητής λίγο μετά τη συμφωνία του με τους διοικούντες του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook:
«Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ! Θα προσπαθήσω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, σεβόμενος την ιστορία που κουβαλά ο σύλλογος. Πιστεύω ότι το έμψυχο δυναμικό είναι πολύ καλό και ελπίζω όλοι μαζί στο τέλος της σεζόν να είμαστε ευτυχισμένοι».

Διαβάστε ακόμη…