Αναγέννηση Καρδίτσας: Πήρε τον Σούκερα

Από την Κέρκυρα και τον Ιόνιο, στην Καρδίτσα και στην Αναγέννηση θα βρεθεί την επόμενη αγωνιστική χρονιά ο Πέτρος Σούκερας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ φέτος για την ομάδα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και θέλω να ευχαριστήσω τον coach όπως και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη τους. Να ευχηθώ καλή σεζόν και σας περιμένουμε στο γήπεδο να μας στηρίξετε», τόνισε στο πλαίσιο της ανακοίνωσης ο 21χρονος γκαρντ/φόργουορντ (2002, 1.95μ.).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην ομάδα μας θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά ο #ΠέτροςΣούκερας, ένας παίκτης που ο κόουτς Βασίλης Κρομμύδας ήθελε για το φετινό αγωνιστικό παζλ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και αποκτήθηκε!!

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ πιστή στο πλάνο της για την επόμενη τριετία, απέκτησε τον Πέτρο Σούκερα που προσθέτει: πολύ καλό σουτ, ύψος, ταχύτητα, καλή αμυντική προσέγγιση και βρίσκεται σε ηλικία που θέλουμε για το νέο μας αγωνιστικό τμήμα και το νέο πρωτάθλημα της #Nationalleague1.

Όνομα: Πέτρος Σούκερας
Έτος Γέννησης: 2002
Ύψος: 1.95
Θέση: Shooting Guard & Small Forward

Bio

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Φαίακα (Κέρκυρα). Στα 15 του χρόνια μετακόμισε στον #ΆΡΗ_Θεσσαλονίκης και την Εφηβική Ομάδα. Το 2018 μεταγράφηκε στον Ναύαρχο Βότσης με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Ιόνιος Αθλητικό Σύλλογος 1986, όπου η ομάδα του έκανε πρωταγωνιστικές σεζόν, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Πέτρο καλώς ήρθες στη μεγάλη οικογένεια της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 B.C.».