Ανακοίνωσε Αγγελόπουλο ο Σπαρτιατικός

aggelopoulos

Οι μεταγραφές συνεχίζονται στον Σπαρτιατικό, καθώς οι νεοφώτιστοι προχώρησαν σε ακόμα μία μεταγραφή, αυτή του Γιάννη Αγγελόπουλου.

Η ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογος μας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου πόιντ γκαρντ Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Γιάννης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού έχει… “γαλανόλευκη” προϊστορία με 54 διεθνείς συμμετοχές καθώς έχει υπάρξει μέλος των Εθνικών ομάδων Παίδων (2007) και Εφήβων (2008, 2009) κατακτώντας, μάλιστα, το 2008 το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων που διεξήχθη στην Αμαλιάδα και το αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο εφήβων το 2009 στην Αργεντινή.

Τις καλύτερες εμφανίσεις του, με το εθνόσημο στο στήθος τις πραγματοποίησε το 2009 στο Μετς της Γαλλίας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων μετρώντας κατά μέσο όρο 10.3 πόντους, 4.2 ασίστ και 3.5 ριμπάουντ αλλά και στην Εθνική παίδων έχοντας κατά μέσο όρο 14.0 πόντους σε 19 συμμετοχές.

Είναι 24 ετών με ύψος 1.95 και αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία τόσο στην θέση 1 όσο και στην θέση 2. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Α2 με τον Ίκαρο – ΄Εσπερο Καλλιθέας, στην Β΄ & Γ΄ Εθνική με τον Πόλις Καλλιθέας, στον Φάρο Κερατσινίου, στη Γ΄ Εθνική με τη Μυτιλήνη ενώ πέρσι αγωνίστηκε επίσης στη Γ΄ Εθνική στον Αρχάγγελο Αγίων Θεοδώρων Ρόδου.

Ήδη έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Σπάρτη και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας μας.

Η ομάδα μας καλωσορίζει τον Γιάννη και του εύχεται υγεία και καλή διαμονή στην πόλη μας».