alexopoulos-iliasΟ Προμηθέας Χαλανδρίου συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Ηλία Αλεξόπουλου.

Η ανακοίνωση:

«Ο Ηλίας Αλεξόπουλος είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Προμηθέα Χαλανδρίου που γεμίζει την ρακέτα του με τον 28χρονο φοργουορντ σεντερ. Ο πρώην παίκτης του ΓΣΧ κ του ΑΟ Ζωγράφου είναι σίγουρα ανάμεσα στους παίκτες- αποκάλυψη της περσινής Γ’Εθνικής και τώρα ενώνει τον δρόμο του με την… ομάδα αποκάλυψη της περσινής κατηγορίας!

“Για μένα είναι τιμή που ξανασυνεργαζομαι με τον Τάσο Νικητοπουλο που ήταν ο πρώτος προπονητής μου σε αντρικό τμήμα. Ο Προμηθέας είναι μια οικογένεια και αυτό μπορεί να σας το πει κάθε αντίπαλος του αλλά και εγώ που τα τελευταία τέσσερα χρόνια τον συναντώ με διαφορετικές ομάδες. Ήρθε η ώρα να ζήσω αυτό το κλίμα και εκ των έσω. Η Β’ Εθνική είναι πρόκληση για κάθε παίκτη και εγώ Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ και όπως μου ζητηθεί “, ήταν τα λόγια του.

Ο Ηλίας Αλεξόπουλος θα βρει στην front line του Προμηθέα τόσο τον Χρήστο Λοιζο και τον Φώτη Βαρσαμουλη που επίσης ανανέωσαν αλλά και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο πρωτάθλημα Σωμάτων Ασφαλείας, Δημήτρη Μαλουκο που θα συνεχίσει για τρίτη χρόνια στον Προμηθέα απορρίπτοντας δεκάδες προτάσεις».