Τον παίκτη που θα ενίσχυε τη θέση του φόργουορντ αναζητούσε ο Ερμής Σχηματαρίου και τον βρήκε στο πρόσωπο του Σάκη Βεσκούκη! Ο έμπειρος άσος, που έχει γράψει αρκετά… χιλιόμετρα στις εθνικές κατηγορίες (Α2 και Β’ εθνική), απάντησε θετικά στην πρόταση του Ερμή Σχηματαρίου και θα τεθεί υπό των οδηγιών του Νίκου Οικονόμου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σάκη Βεσκούκη, ο οποίος αναμένεται να δώσει την απαραίτητη εμπειρία, στην πρώτη παρουσία του συλλόγου μας στη Β’ Εθνική.

Who is who

Ο Σάκης Βεσκούκης αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ, ενώ σε όλη τη μακρά πορεία του στα εθνικά πρωταθλήματα, έχει φορέσει τη φανέλα ιστορικών ομάδων. Το ξεκίνημα της επαγγελματικής του καριέρας τον βρήκε στον Πειραϊκό, εκεί όπου έμαθε τα πρώτα μπασκετικά μονοπάτια, για να ακολουθήσουν σημαίνοντες σύλλογοι, όπως η ΑΕΚ, το Παγκράτι, η Ολυμπιάδα Πατρών, ο Απόλλων Πατρών, το Περιστέρι, ο Ιωνικός Νικαίας και ο Ηλυσιακός. Ο Σάκης γνωρίζει το μπασκετικό γίγνεσθαι της περιοχής, έχοντας φορέσει τη σεζόν 2014-15 τη φανέλα της ΑΕ Λιβαδειάς, ενώ έχει περάσει και από τον Ιωνικό Λαμίας.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Μανδραϊκού, όντας ένα από τα βασικά μέλη στην πολύ καλή πορεία της ομάδας στη Β’ Εθνική.

Καλωσορίζουμε τον Σάκη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πρωτίστως υγεία και εν συνεχεία επιτυχίες σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο!!”.