Στο πρόσωπο του Δημήτρη Δουρούκη βρήκε το τεχνικό επιτελείο του Ερμή Σχηματαρίου τον παίκτη που θα ενισχύσει τη front line της ομάδας. Ο 29χρονος παίκτης με εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες, έδωσε τα χέρια με τον Ερμή και πλέον τίθεται στη διάθεση του Νίκου Οικονόμου, ο οποίος ποντάρει αρκετά στην αγωνιστική εμπειρία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Σύλλογος μας καλωσορίζει τον Δημήτρη Δουρούκη
Ο Δημήτρης είναι 29 χρονών αγωνίζεται στις θέσεις “3” και “4”, και έχει ύψος 2,00μ.

Ένας Αθλητής με εμπειρία σε εθνικές κατηγορίες αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε:

Α.Ο. Αγρινίου (Γ’ Εθνική), Αίολος Αστακού (Άνοδος από το Α’ τοπικό ως την Α2 και συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2), Νίκη Προαστείου (Α’ τοπικό Πάτρας), Λοκρός Αταλάντης (Γ’ Εθνική άνοδος σε Β’ Εθνική) και IBC Ιωαννίνων (Γ’ Εθνική άνοδος σε Β’ Εθνική) , XBA (Β´ Εθνικη ) .

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από κοινού».

Οι πρώτες δηλώσεις του αθλητή μας :

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με το σωμάτιο του ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ και που θα βρεθώ να δουλεύω κάτω από τις οδηγίες του προπονητή μας Κυρίου Νίκου Οικονόμου .

Εύχομαι να έχουμε υγεία γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και να πετύχουμε τους στόχους μας χωρίς διακοπές στο νέο πρωτάθλημα και να έχουμε μια επιτυχημένη».