gsp peristeri logo

Την απόκτηση δύο νεαρών παικτών ανακοίνωσε το Περιστέρι. Η ομάδα των δυτικών προαστίων απέκτησε τον 24χρονο Λάμπρο Αντωνόπουλο από το Ρέθυμνο και τον 18χρονο Παναγιώτη Τσιμπούκη, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Πανιωνίου. Στο μεταξύ το Περιστέρι ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Χρήστο Λυμπερόπουλο, που τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός γηπέδων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, συνεχίζοντας την προσπάθεια για τη στελέχωση του ρόστερ από ταλαντούχα ελληνόπουλα, ανακοινώνει την απόκτηση των Λάμπρου Αντωνόπουλου και Παναγιώτη Τσιμπούκη.

Ο Λάμπρος Αντωνόπουλος είναι γεννημένος το 1990 και με ύψος 2.00 μ. καλύπτει και τις τρεις θέσεις της περιφέρειας. Πρόκειται για εξαιρετικά ταλαντούχο και ταχύτατα εξελίξιμο παίκτη, που την περσινή σεζόν φορούσε τη φανέλα του Ρεθύμνου. Ο 24χρονος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

Ο Παναγιώτης Τσιμπούκης έχει γεννηθεί το 1996 και έχει ύψος 2.01 μ. Η απόκτηση του αποτελεί επένδυση για το μέλλον. Ο νεαρός φόργουορντ έχει δείξει ήδη το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ταλέντο του, στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, απ’όπου και προέρχεται. Ο Τσιμπούκης υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών.

Πέραν των δύο μεταγραφικών κινήσεων, ο ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, θέλει να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση στον άτυχο Χρήστο Λυμπερόπουλο. Ο αθλητής μας, υπέστη κάταγμα στην κάτω γνάθο και θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα. Το ιατρικό επιτελείο του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, έχει αναλάβει ήδη την αποθεραπεία του Έλληνα γκαρντ ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν και απόλυτα υγιής στα παρκέ».