kefalas-dimitrisΜεταγραφή με προοπτικές πραγματοποίησε η Αγία Παρασκευή καθώς απέκτησε το νεαρό Δημήτρη Κεφαλά, ο οποίος την περασμένη σεζόν ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στην Ενωση Ιλίου. 

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει την απόκτηση τού Δημήτρη Κεφαλά, ενός παιδιού με ταλέντο και προοπτικές. Γεννημένος το 1992, έπαιξε την περίοδο 2010-’11 στα εφηβικά του Παναθηναϊκού, κάνοντας παράλληλα προετοιμασία με την ανδρική ομάδα, κάτι που επαναλήφθηκε την επόμενη περίοδο, με τη διαφορά ότι ανήκε στον Ίκαρο. Τη σεζόν 2012-’13 μετακόμισε στον Χολαργό, πέρυσι ήταν στο Ίλιον και φέτος έρχεται για να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

“Θέλαμε ένα νέο παιδί, με διάθεση και πάθος, με… φρέσκα πόδια, να μπορεί να δώσει βοήθειες και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ποντάρουμε πολλά στην όρεξη του Δημήτρη και των άλλων νεαρών παιδιών, τα οποία πλαισιώσαμε με έμπειρους αθλητές, ικανούς να πάνε ψηλά την ομάδα” δήλωσε ο Δημήτρης Αποσκίτης.

“Η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της Αγίας Παρασκευής, φτάνει απλά για να φορέσω τη φανέλα της ομάδας. Μέσα από σκληρή δουλειά, ακολουθώντας τις οδηγίες του κόουτς Αποσκίτη, θα προσπαθήσω για να πετύχω τους ατομικούς μου στόχους, οι οποίοι… περνούν μέσα από τους στόχους της ομάδας” υποστήριξε ο Δημήτρης Κεφαλάς».