Ανακοίνωσε Κοψιά ο Δούκας

Παραμένοντας πιστός στο πλάνο του, ο Δούκας συνεχίζει τις μεταγραφές. Ετσι, τα «εκπαιδευτήρια» έκαναν δικότους τον νεαρό, Παντελή Κοψιά, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε τη φανέλα του Μανδραϊκού.

Η ανακοίνωση:

«Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αθλητή, Παντελή Κοψιά (1998, 1.83μ), ο οποίος εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο γκαρντ τον οποίο επέλεξε ο Κώστας Σορώτος ενισχύοντας την περιφέρεια της ομάδας. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Κοψιάς έχει μάθει τα τελευταία χρόνια να πρωταγωνιστεί και επέλεξε τον Δούκα για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Στις δηλώσεις του, ο 23χρονος παίκτης τόνισε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που θα αγωνιστώ για το σύλλογο των εκπαιδευτηρίων Δούκα. Ευχαριστώ πολύ τον coach Σορώτο και τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη τους και εύχομαι να έχουμε μια υγιή χρόνια στην οποία θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ανυπομονώ να τα πούμε στο γήπεδο».

Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα ο Κοψιάς τα έκανε στις ακαδημίες του Πανιωνίου (2007-2016) ενώ για μια διετία και συγκεκριμένα από το 2016 έως το 2018 βρέθηκε στον Φιλαθλητικό (Β’ Εθνική). Οι δύο επόμενες χρονιές τον βρήκαν στη Γ’ Εθνική (Ηλυσιακός και Κρόνος Αγίου Δημητρίου) ενώ από το 2020 και για δύο σεζόν αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική και τον Μανδραϊκό.

Παντελή, καλώς ήρθες στην «οικογένεια» του ΑΣΕ Δούκα…».