Ανακοίνωσε Μπασδέκη, Χανιά-Πανταζή ο Απόλλωνας

apollonΤην απόκτηση του Κώστα Μπασδέκη και του Θανάση Χανιά-Πανταζή ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Σμύρνης. Παράλληλα, η αθηναϊκή ομάδα προσέλαβε τον Χρήστο Φαρμάκη για συνεργάτη του Παναγιώτη Χατζή.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

«Σε δύο ακόμα μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας, με τις οποίες ολοκληρώθηκε το ρόστερ για τον επικείμενο μαραθώνιο του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, μέλη της μπασκετικής οικογένειας του Απόλλωνα αποτελούν πλέον οι:

Κώστας Μπασδέκης (25, 1.92), γκαρντ που αποκτήθηκε από την Ένωση Ιλίου, με παρουσία σε Ψυχικό και Αετό, και Θανάσης Χανιάς – Πανταζής (22, 2.02), που αποκτήθηκε από τον Πρωτέα Βούλας και αγωνίζεται στις θέσεις 4-5.

Καλωσορίζουμε τους παραπάνω αθλητές στον Σύλλογό μας και τους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία με τα χρώματα του Απόλλωνα.

Το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ένταξη του Χρήστου Φαρμάκη στο τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας ως συνεργάτη του Παναγιώτη Χατζή.

Ο Χρήστος Φαρμάκης έχει διατελέσει και στο παρελθόν μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας αλλά και έχει θητεύσει και στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας».