Ανακοίνωσε Παπαφλωράτο, αποχωρούν έξι από τον Εσπερο

Ο Εσπερος συνεχίζει της κινήσεις με σκοπό την ενίσχυσή του κα σε αυτό το πλαίσιο απέκτησε τον Στέλιο Παπαφλωράτο. Παράλληλα, ο σύλλογος της Καλλιθέας ανακοίνωσε πως έξι παίκτες της περασμένης σεζόν δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα.  

H ανακοίνωση:

«Ο ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ καλωσορίζει στη μεγάλη του οικογένεια , τον 24χρονο απόφοιτο του κολεγίου της Νεβάδα Στέλιο Παπαφλωράτο. 
Ο Στέλιος έχει αγωνιστεί στην Α2 με τον Εθνικό Πειραιά και στον Φιλαθλητικό. Είμαστε βέβαιοι ότι και ο Στέλιος θα συμβάλλει αποφασιστικά στην συνέχιση της θριαμβευτικής πορείας της ομάδας μπάσκετ.

Η οικογένεια του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ τον καλωσορίζει και του εύχεται ολόψυχα υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες στην αθλητική και προσωπική του διαδρομή.

Το ΔΣ του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ».

Η ανακοίνωση των αποχωρήσεων:

«Η διοίκηση του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ ενημερώνει πως οι αθλητές της περσινής ανδρικής ομάδας Μπάσκετ Άγγελος Καραγιαννίδης (υποσχετική στον ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ) , Γιώργος Κατσούρης , Δημήτρης Πρόγκας , Κρητικός Γιάννης , Καράμπελας Θάνος και Κακάβουλας Αλέξανδρος δε θα συνεχίσουν τη νέα περίοδο στο σύλλογο.

Ο ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τους αθλητές για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους προς την ομάδα και το μπάσκετ της Καλλιθέας και την καθοριστική τους συμβολή στην επιτυχημένη πορεία και την άνοδο στη Β’ Εθνική. Ο Άγγελος, ο Γιώργος, ο Δημήτρης, ο Γιάννης, ο Θάνος και ο Αλέξανδρος ανήκουν στην οικογένεια του ΕΣΠΕΡΟΥ και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του.

Τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στα επόμενα αθλητικά τους βήματα. 
Το ΔΣ του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ»