Ανακοίνωσε Σαρλάνη το Παλαιό Φάληρο

Μεταγραφών συνέχεια για το Παλαιό Φάληρο, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Σαρλάνη, ενισχύοντας την περιφερειακή γραμμή της ομάδας. 

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟΠΦ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Σαρλάνη, ο οποίος θα ενισχύει στην ομάδα μας τη νέα σεζόν. Ο νεαρός γκαρντ έχει γεννηθεί στις 12/6/2001, έχει ύψος 1.95 και αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2». Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κρόνο Αγίου Δημητρίου, Ίκαρο Καλλιθέας και Πανιώνιο. Στις πρώτες του δηλώσεις στο aopf.gr ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που με επέλεξε ο κόουτς Παπαδάτος και είμαι μέλος της ομάδας του ΑΟΠΦ. Ελπίζω να τον βγάλω ασπροπρόσωπο για αυτή την ευκαιρία που μου δίνει. Μακάρι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας». Ο ΑΟΠΦ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Σαρλάνη, ο οποίος θα ενισχύει στην ομάδα μας τη νέα σεζόν. Ο νεαρός γκαρντ έχει γεννηθεί στις 12/6/2001, έχει ύψος 1.95 και αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2». Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Κρόνο Αγίου Δημητρίου, Ίκαρο Καλλιθέας και Πανιώνιο. Στις πρώτες του δηλώσεις στο aopf.gr ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που με επέλεξε ο κόουτς Παπαδάτος και είμαι μέλος της ομάδας του ΑΟΠΦ. Ελπίζω να τον βγάλω ασπροπρόσωπο για αυτή την ευκαιρία που μου δίνει. Μακάρι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».