Ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου Ανδρέου ο Ερμής Σχηματαρίου

Τα… πλοκάμια του στην ευρύτερη περιοχή έχει απλώσει ο Ερμής Σχηματαρίου, “αλιεύοντας” τον 18χρονο Παύλο Ανδρέου από τον Άτλαντα Καρπενησίου, ο οποίος τη νέα περίοδο θα φορά τη φανέλα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η Διοίκηση του Ερμή Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με το νεαρό αθλητή, Παύλο Ανδρέου.
Ο Παύλος Ανδρέου γεννήθηκε 2003, είναι 18 χρονών και αγωνίζεται στις θεσεις 1-2 και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την ομάδα μας, προερχόμενος από το Γυμναστικό Σύλλογο «Άτλαντας 2008».
Θα θέλαμε μέσω της παρούσας ανακοίνωσης να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο, Γυμναστικό Σύλλογο «Άτλαντας 2008» για τη συμφωνία παραχώρησης του παίκτη, υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο το project που έχει εκπονήσει ο σύλλογος μας και δη ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Οικονόμου, προκειμένου να δοθεί φέτος περισσότερος ουσιαστικός χώρος και χρόνος σε νέα παιδιά”.

Για τη μεταγραφή του Παύλου Ανδρέου μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Φάνης Φλώτσιος:

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου “Άτλαντας 2008″ που με την ενέργεια της να μας παραχωρήσει τον Παύλο, δηλώνει την έμπρακτη στήριξη της στο project του Ερμή Σχηματαρίου, ούτως ώστε ο σύλλογος μας να βοηθήσει στην εξέλιξη του μπάσκετ της περιοχής μας και το Σχηματάρι να γίνει ένα μπασκετικό κέντρο. Πιστεύουμε στις δυνατότητες του Παύλου και ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να κυλήσει αρμονικά, με βάση τα αθλητικά ιδεώδη που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια ως Ερμής Σχηματαρίου”.