Ανακοίνωσε την επιστροφή του Κυριλή το Αγρίνιο και τη συμφωνία με τον Βακουφτσή

Το… ντεμαράζ των μεταγραφικών κινήσεων για το Αγρίνιο συνεχίζεται με τον ΑΟΑ ν’ ανακοινώνει δύο ακόμη παίκτες. Πρόκειται για έναν γνώριμο για την ομάδα παίκτη, καθώς ο Δημήτρης Κυριλής, που ανακοίνωσε ο σύλλογος είχε φορέσει τη φανέλα του Αγρινίου και πριν από μία τριετία. Μετά από το πέρασμά του από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων και τον ΚΣ Γέφυρας, ο Κυριλής απάντησε θετικά στην πρόσκληση και γυρίζει στο Αγρίνιο. Αλλά δεν είναι η μόνη κίνηση στην οποία προχώρησε ο ΑΟΑ το απόγευμα της 1ης μέρας του Αυγούστου, καθώς ανακοίνωσε και τη συμφωνία με τον Φίλιππο Βακουφτσή.

Οι ανακοινώνεις του συλλόγου αναφέρουν:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Κυριλή. Ο 24χρονος shooting guard αποδέχτηκε την πρόταση της ομάδας μας και επιστρέφει μετά από μια τριετία στον Α.Ο.Α.
Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Κ.Σ. Γέφυρας, ενώ έχει παίξει στην Α2 Εθνική Κατηγορία με το Διαγόρα Δρυοπιδέων.
Τον καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια του Α.Ο.Α. και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας”.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Φίλιππου Βακουφτσή. Ο νέος παίκτης της ομάδας μας είναι 20 ετών, έχει ύψος 1,91 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις “2” και “3”.
Ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια αγωνίστηκε στις μικρές ηλικιακές ομάδες του ΠΑΟΚ. Ακολούθησε η Δόξα Λευκάδας και πέρσι η Ε.Κ. Καβάλας στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο.Α. και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας”.