Ανακοίνωσε τον Βασίλη Αρκούδη η Αναγέννηση Καρδίτσας

Στην πρώτη της κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι προχώρησε η Αναγέννηση Καρδίτσας που ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Αρκούδα.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης:

«Με χαρά ανακοινώνουμε την πρώτη μας μεταγραφή για τη νέα χρονιά. Ο Βασίλης Αρκούδας μετά από πολλές και καλές προτάσεις που είχε από ομάδες Γ Εθνικής, αποφάσισε ότι το κατάλληλο περιβάλλον για τον ίδιο και την ανάπτυξη του είναι η Ομάδα μας. Αυτό έγινε καθώς ο Προπονητή μας Βασίλη Κρομμύδας του ανέλυσε το ρόλο που θα έχει στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και ο Βασίλης Αντωνίου το πλάνο της ομάδας για τη νέα χρονιά, ενώ ο ίδιος μόνο καλά λόγια είχε για την ομάδα μας.

Ο Βασίλης Αρκούδας ήρθε για να κάνει πιο δυνατή τη ρακέτα μας. Είναι γεννημένος το 1995 και αγωνίζεται ως Power forward και Center. Το ύψος τους είναι στα 2 μέτρα.

Έχει περάσει από τις ομάδες: Ερμής Τρικάλων (4 χρόνια), Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου Γ.Ε.Α. (1 χρόνο), Παναιτωλικό (3 Χρόνια), Α.Ε.Τ. (2χρόνια).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Α.Ε.Τ. και ιδιαίτερα τον προπονητή κ. Χρήστο Γκότα για την άψογη συνεργασία του ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή.»