Ανακοίνωσε τον Ευθύμη Μοσχόπουλο η Αναγέννηση Καρδίτσας

Το προπονητικό επιτελείο είχε «στοχεύσει» τον παίκτη από το 2021, δίχως όμως να πετύχει την ένταξή του στην ομάδα. Η επιθυμία, ωστόσο να ενταχθεί ο Ευθύμης Μοσχόπουλος στο ρόστερ της Αναγέννησης Καρδίτσας πραγματοποιείται τώρα, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια και τον σύλλογο ν’ ανακοινώνει με κάθε… επισημότητα το «γάμο»!

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Στην ομάδα μας θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά ο Ευθύμης Μοσχόπουλος, ένας παίκτης που ο κόουτς Βασίλης Κρομμύδας ήθελε να τον προσθέσει στο αγωνιστικό τμήμα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ από το 2021.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ πιστή στο πλάνο της για την επόμενη τριετία, απέκτησε τον Ευθύμη Μοσχόπουλο που προσθέτει: πολύ καλό σουτ, ύψος, ταχύτητα, καλή αμυντική προσέγγιση και βρίσκεται σε ηλικία που θέλουμε για το νέο μας αγωνιστικό τμήμα και το νέο πρωτάθλημα της National league 1.

Όνομα: Ευθύμης Μοσχόπουλος

Έτος Γέννησης: 2002

Ύψος: 2.02

Θέση: Small & Power Forward

Bio

Ξεκίνησε από τα Τρίκαλα και τα τμήματα υποδομής του Αιόλου. Στα 15 του χρόνια μετακόμισε στον Ολυμπιακό Πειραιώς όπου κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και έπαιξε στην Euroleague Εφήβων. Την επόμενη χρονιά με την ομάδα του Πειραιά κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Αποχωρώντας από τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική και τις ομάδες των Μελισσίων, της Νίκης Αμαρουσίου όπως και στον Αίολο Τρικάλων. Μετακόμισε στη Β’ Εθνική και τα Trikala Basket όπου και αγωνίστηκε με πολλά λεπτά συμμετοχής και συγκεκριμένο ρόλο.

Ευθύμη καλώς ήρθες στη μεγάλη οικογένεια της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 B.C.».