Ανακοίνωσε το Νίκο Μπατή η Νίκη Αμαρουσίου, ξεκινά η προετοιμασία…

Στην απόκτηση ενός νεαρού πλέι μέικερ, που έχει εικόνες και από την Α1, προχώρησε η Νίκη Αμαρουσίου! Ο Νίκος Μπατής, ο 18χρονος πλέι μέικερ που την περασμένη περίοδο φορούσε τη φανέλα του Κοροίβου και είχε μάλιστα και μικρό χρόνο συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία, θα ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Η ανακοίνωση για τον 18χρονο

nikos_mpatis_source_iliabasket“Από την Α1 στη Νίκη Αμαρουσίου! Ο Νίκος Μπατής είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας. Ο Νίκος Μπατής γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 1998, έχει ύψος 1.87 μέτρα και αγωνίζεται στην θέση του πόιντ γκαρντ. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο νεαρός γκαρντ φορούσε την φανέλα του Κόροιβου Αμαλιάδας, παίρνοντας μάλιστα και χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιχνίδια στην Basket League!

Ο Νίκος Μπατής ξεκίνησε την πορέια του στο Στρούσι, ενώ από το 2013 βρισκόταν στον Κόροιβο, τον οποίο ενίσχυσε αρχικά στο παιδικό και το εφηβικό τμήμα, καταφέρνοντας την περσινή σεζόν να πάρει “προαγωγή” και στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου”.

Αρχίζει η προετοιμασία…

Η προσθήκη του νεαρού παίκτη έρχεται λίγες ώρες πριν την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Το απόγευμα της Δευτέρας (29/8) στο κλειστό γυμναστήριο της Κοκκινιάς θα ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει της νέας περιόδου. Οι παίκτες του Νίκου Χρυσόγελου – που θα δει πολλά νέα πρόσωπα στην πρώτη συγκέντρωση – ουσιαστικά θα πατήσουν παρκέ την επομένη. Την Τρίτη 30 Αυγούστου θα ξεκινήσει το πρώτο μέρος της προετοιμασίας, το οποίο θα εστιάσει στην φυσική κατάσταση, υπό την επίβλεψη των Δημήτρη Διαμαντάρα και Σταμάτη Λένη.

Την Δευτέρα 29 Αυγούστου, εξάλλου θα ξεκινήσει και η προετοιμασία της ομάδας Under 22 και του εφηβικού τμήματος (17.00-18.30), υπό τις οδηγίες του Χρήστου Αναστασίου, καθώς και του παιδικού τμήματος υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κουκουζέλη.