Η παραμονή του Αλέξη Καρατζά ήταν ουσιαστικά τυπική υπόθεση. Πλέον είναι και επίσημη, καθώς η ΦΕΑ Ν.Φ./Ν.Χ. ανακοίνωσε ότι ο Καρατζάς θα είναι και τη νέα σεζόν (για 4η στη σειρά) ο προπονητής της νεοφώτιστης ομάδας στη Β’ Εθνική.

Παράλληλα, η ΦΕΑ γνωστοποίησε ότι θα συνεχίσει ως ασίσταντ κόουτς ο Σωτήρης Κουτσούκος, ενώ στο τεχνικό τιμ προστέθηκε ο Γιάννης Ρουμελιώτης, εν αντιθέσει με τον Ανδρέα Καρακατσάνη, με τον οποίον λύθηκε η συνεργασία.

Η ανακοίνωση της ΦΕΑ:

«Ενόψει της ερχόμενης σεζόν στην Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών, η ΦΕΑ Ν.Φ.Ν.Χ θα ήθελε να αναφέρει πως ο κόουτς Αλέξης Καρατζάς θα μείνει για 4η συνεχόμενη χρονιά στο πλευρό μας ως προπονητής της Ανδρικής ομάδας.

Επίσης, ο Σωτήρης Κουτσούκος θα συνεχίζει να παρέχει την πολύτιμη συμβολή του στο πλευρό του Αλέξη Καρατζά και παράλληλα εντάσσεται στο προπονητικό team ο Γιάννης Ρουμελιώτης.

ΦΥΣΙΚΑ, παραμένει και ο “δασκαλος” Νίκος Δημητράκης στον ρόλο του γυμναστή της ομάδας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Ανδρέα Καρακατσάνη που στάθηκε επάξια στο πλευρό του κοουτς Αλέξη Καρατζά την περασμένη σεζόν, και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του διαδρομή».