Ανακοίνωση του Πανιωνίου για τον οργανωτικό ρόλο του Παναγιώτη Τριαντόπουλου

Τον οργανωτικό ρόλο που έχει παίξει στον Πανιώνιο ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος και κυρίως στην επανίδρυση της “κυανέρυθρης” ΚΑΕ, εξηγεί μέσω ανακοίνωσής του ο ιστορικός σύλλογος της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ με δεδομένη την επιθυμία της για απόλυτη διαφάνεια, ξεκαθαρίζει τα εξής:
1. Ο κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος, με δεδομένα την εμπειρία και τις ικανότητές του σε υψηλό επίπεδο στον χώρο της αθλητισμού, κλήθηκε προκειμένου να διεκπεραιώσει την επανίδρυση της Κ.Α.Ε., να την οργανώσει σε επαγγελματικά πρότυπα και σε συνεργασία με την Διοίκηση να φροντίσουν από κοινού για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τη δουλειά του και όσα έχει πετύχει ως τώρα σε σύντομο χρονικό διάστημα (ενδεικτικά για πρώτη φορά νεοιδρυθείσα ΚΑΕ αγωνίζεται στην Α2) και είμαστε βέβαιοι, επίσης, ότι θα πετύχει ακόμα περισσότερα. Είναι αυτονόητο ότι απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης της Διοίκησης.

2. Η οργανική θέση του κ.Τριαντόπουλου είναι αυτή του C.O.O (Επιχειρησιακός Διευθυντής) της ΚΑΕ Πανιώνιος και οι δραστηριότητες των εταιρειών που συμμετέχει όπως και των συνεργατών του, δεν έρχονται σε «σύγκρουση» με τα συμφέροντα της Κ.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και της δουλειάς του στην Ομάδα μας, στην οποία παραμένει απολύτως αφοσιωμένος.

Δεν απασχολείται σε άλλη Κ.Α.Ε. ούτε και προασπίζει συμφέροντα άλλης Κ.Α.Ε. ή άλλου σωματείου σε βάρος του ΠΑΝΙΩΝ ΙΟΥ.

3. Για να είμαστε απόλυτα συνεπείς στα λόγια μας, τονίζουμε ότι η χρονική συγκυρία των ανακοινώσεων των συμφωνιών με χορηγούς και υποστηρικτές δεν ήταν «επικοινωνιακό τέχνασμα» αλλά όσοι γνωρίζουν από τέτοιες διαδικασίες, μπορούν να καταλάβουν ότι υπάρχουν και τεχνικά ζητήματα αρκετά χρονοβόρα όπως η σύνταξη και οι υπογραφές συμβάσεων, ειδικά όταν βρισκόμασταν και σε αναμονή ολοκλήρωσης της σύστασης και λήψης του πιστοποιητικού συμμετοχής της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Η Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα εργάζεται πάντοτε με γνώμονα το καλό του Συλλόγου και της Ομάδας, με μοναδικό στόχο να επιστρέψει εκεί που ανήκει”.