Ανακοίνωση των παικτών της Νήαρ Ηστ

Μέσω της ιστοσελίδας του ΠΣΑΚ οι πρώην αθλητές της Νήαρ Ηστ εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για τη συμπεριφορά της ομάδας προς το πρόσωπό τους.  Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει εδώ και δύο μήνες αλλά μέχρι σήμερα κανένας από τη διοίκηση δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους ώστε να γίνει διακανονισμός για τις οφειλές.

Η ανακοίνωση:

«Κατανοούμε φυσικά το πόσο δύσκολους καιρούς διανύουμε όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά σε ολόκληρη τη χώρα. Πόσο δε στο μπάσκετ, με τις επιχορηγήσεις να είναι το φλέγον ζήτημα για όλη την Α2, έτσι ώστε να καταφέρουν οι ομάδες να πληρώσουν τα χρέη τους προς τους αθλητές. Γιατί δεν είναι μονάχα η Νήαρ Ηστ που οφείλει στους παίκτες της, αλλά και οι περισσότερες ομάδες της Α2. Μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση πως ένα τόσο μεγάλο σωματείο που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα στο χώρο του μπάσκετ και δε χρωστά σε κανέναν παλιό του αθλητή, συμπεριφέρεται έτσι. Εμείς δεν απαιτήσαμε κάτι, απλά περιμένουμε καρτερικά μια επικοινωνία από την πλευρά της πρώην ομάδας μας ώστε να μιλήσουμε για τα οφειλόμενα.

Με όλη την καλή διάθεση οι αθλητές της Νήαρ Ηστ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΙΜΠΑΒΙΩΤΗΣ,ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΟΥΤΣΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΤΟΜΑΡΑΣ, ΑΛΚΗΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΟΛΙΑΣ».