Ανανέωσαν Χατζηκυριακίδης-Χαλκιάς

maxhtes-peuka-xatzikiriakidis-chatzikiriakidisΗ πολύ καλή πορεία των Μαχητών στο πρωτάθλημα έφερε και την ανανέωση της συνεργασίας. Ετσι, Λευτέρης Χατζηκυριακίδης και Στέργιος Χαλκιάς παραμένουν στα Πεύκα για να συνεχίσουν την εξαιρετική δουλειά τους

Η ανακοίνωση:

«Την προηγούμενη εβδομάδα η ομάδα είχε ρεπό μετά το μπαράζ ανόδου στο Βόλο. Αυτό έδωσε την ευκαιρία σε Διοίκηση και τεχνικό δίδυμο να κάνουν τον απολογισμό της χρονιάς.

Στα Πεύκα είναι πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας φέτος και σίγουρα αναγνωρίζουν το έργο του προπονητή και του βοηθού του. Ετσι η συμφωνία για ανανέωση δεν άργησε να έρθει. Πέρα από την ανανέωση ανακοινώθηκε στο τεχνικό τιμ το budget της χρονιάς και φυσικά η θέληση για τη συνέχεια της ίδιας φιλοσοφίας στο αγωνιστικό κομμάτι. Το project με την ανάδειξη νέων παιδιών στέφθηκε με επιτυχία και στα Πεύκα θέλουν να πορευτούν σε αυτόν το δρόμο.

Αυτήν την εβδομάδα θα αρχίσουν οι συζητήσεις με το υπάρχον ρόστερ και στη συνέχεια θα οριστούν οι μεταγραφικοί στόχοι βάση του σχεδιασμού του προπονητή».