Ανανέωσε με Δενδρινό ο Πανελευσινιακός

Ο Πανελευσινιακός έχει ξεκινήσει το στήσιμο της ομάδας εν όψει της νέας χρονιάς και σε αυτό το πλαίσιο, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με έναν αθλητή που πέρσι εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του, τον Κώστα Δενδρινό.

 

Η ανακοίνωση:

«Ο Πανελευσινιακός ΑΟΚ, ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας για ένα ακόμη χρόνο, με τον αθλητή Κώστα Δενδρινό. Ο νεαρός (γεννημένος 2004) αθλητής μας πέρσι αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής έχοντας εξαιρετικές επιδόσεις για έναν Έφηβο ( είχε 66π στο Πρωτάθλημα με 7 εύστοχα σουτ 3π) Του ευχόμαστε να έχει υγεία και δύναμη για την νέα περίοδο».

Από την μεριά του ο αθλητής μας δήλωσε για την επέκταση της συνεργασίας του:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την ανανέωση της συνεργασίας μου, με την ομάδα του Πανελευσινιακού ΑΟΚ. Ευχαριστώ τόσο την διοίκηση, όσο και τον προπονητή μου κ Νίκο Βούλγαρη , για την εμπιστοσύνη και την βοήθεια που μου παρείχαν και ευελπιστώ στην συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας μας. Θα προσπαθήσω και την νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής , να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό , ώστε η ομάδα μας να έχει τις αντίστοιχες, μεγάλες επιτυχίες που είχε κατα το παρελθόν».