Ανανέωσε με Εθνικό ο Σκιαθίτης

Παίκτης του Εθνικού για ακόμα μία χρονιά θα είναι ο Μάριος Σκιαθίτης, με τους πειραιώτες να ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας για ακόμα μία χρονιά. 

Η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή μπάσκετ του Εθνικού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Μάριου Σκιαθίτη στην ομάδα. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής, ο οποίος είναι ο πιο παλιό παίκτης του ρόστερ και αρχηγός της ομάδας, θα φορέσει τη φανέλα του Εθνικού μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Μάριος Σκιαθίτης έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια μεταπήδησε στον Φοίνικα Πειραιά, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Γ΄Εθνική. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΑΟ Ελληνικό, που επίσης πανηγύρισε άνοδο (στη Β΄ΕΣΚΑΝΑ).

Στη συνέχεια ακολούθησαν Ερμής Πειραιά (άνοδος στη Γ΄Εθνική με ρεκόρ 26-0), Προφήτης Ηλίας, Προοδευτική, Άρης Νίκαιας (άνοδος στη Γ΄Εθνική) και Μαρούσι (άνοδος Β΄Εθνική). Τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στον Εθνικό μας, με τον οποίο την πρώτη χρονιά έφτασε μία νίκη μακριά από την Basket League. Παράλληλα, έχει συμμετοχές στα κλιμάκια της Εθνικής Εφήβων.

Μάριος Σκιαθίτης: «Χαίρομαι που ο Εθνικός βρήκε τον δρόμο του και γρήγορα ανέλαβαν την ομάδα σοβαροί άνθρωποι και διοίκηση με σκοπό να γίνει το comeback ύστερα από την περσινή χρόνια. Ο Εθνικός για ολους, αλλά κυρίως για εμάς τους Πειραιώτες, έχει πολύ βαριά φανέλα και τεράστια ιστορία.

Ελπίζω όλοι οι παίκτες να δώσουμε το 100% και με σκληρή δουλειά στο γήπεδο, η ομάδα γρήγορα να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Εθνικού Πειραιά και τον κ.Καραφαντή για την πρόταση που μου έκαναν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν την ομάδα.

Τέλος, και σημαντικότερο για μένα, θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο του Εθνικού να συσπειρωθεί και να δώσει το παρών στο γήπεδο, στηρίζοντας μας όπως μόνο οι οπαδοί του Εθνικού ξέρουν».

Μάριε, σου ευχόμαστε μία καλή μπασκετική σεζόν με πάνω από όλα υγεία.

Επιτροπή Μπάσκετ Εθνικού».