Ανανέωσε με Κωνσταντίνου ο ΚΑΟΚ

Για ακόμα μία σεζόν ΚΑΟΚ και Γιώργος Κωνσταντίνου θα πορευτούν μαζί, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν τη συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση:

“Παιδί δικό μας ο Γιώργος! 

Οι πρώτες του βολές στον Παλαίμωνα Κορίνθου, οι πρώτες επιτυχίες στον ΚΑΟΚ!

Αθλητής με ικανότητες και ήθος! 
Μαχητής!

Κατόρθωσε, με πείσμα και πολλή δουλειά, να επιστρέψει από έναν σοβαρότατο τραυματισμό και την περσινή χρονιά ν αποδείξει στο γήπεδο πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει!

Αυτό άλλωστε είχε πράξει παίζοντας με τον Ίκαρο Καλλιθέας και συμβάλλοντας στην κατάκτηση της 2ης θέσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων το 2011 αλλά και στα 2 χρόνια που αγωνίστηκε στον Αρκαδικό προσφέροντας τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας τόσο στο Πρωτάθλημα της Α2 όσο και στο Πρωτάθλημα της Α1.

Επέστρεψε στην Κόρινθο το 2016! Τη νέα αγωνιστική χρονιά θέλαμε να μείνει μαζί μας ο Γιώργος .Να φορά τη φανέλα μας και τη σαιζόν 2019-2020!

Η επιθυμία μας εναρμονίστηκε με την δική του… “Πάτησε” πάνω στην επιθυμία και του κόουτς Ρουμελιώτη ο οποίος τον θεωρεί σημαντικότατη μονάδα και έναν αθλητή που λειτουργεί αποτελεσματικά στο σύνολο.

Και έτσι λοιπόν, ο Γιώργος παραμένει μαζί μας !

Δηλώνουμε ιδιαίτερα ευτυχείς γι αυτήν την εξέλιξη αφού στόχος μας αδιαπραγμάτευτος είναι οι αθλητές που φορούν την φανέλα του ΚΑΟΚ να διακατέχονται από ήθος , συνέπεια και υπευθυνότητα!

Και ένας τέτοιος αθλητής είναι ο Γιώργος!”.