Ανανέωσε με Μπέλλα, πήρε Βαϊδάκη

enoshiliouΜόνιμος κάτοικος Ιλίου έχει γίνει ο Οδυσσέας Μπέλλας καθώς για 15η σεζόν ο έμπειρος φόργουορντ θα φορά τη φανέλα της Ενωσης. Παράλληλα, ο σύλλογος του Ιλίου ανακοίνωσε και την απόκτηση του Λεωνίδα Βαϊδάκη, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στους Τιτάνες Παλαμά έχοντας 5,6 πόντους μ.π.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή ΜΠΕΛΛΑ ΟΔΥΣΣΕΑ! Ο δυναμικός power forward συνεχίζει την 15ετή προσφορά του στο σύλλογό μας από τη θέση του αρχηγού προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής!
Ο συγκεκριμένος αθλητής αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία στηρίζονται όλες οι προσπάθειές μας για τη σύμπτυξη ενός συμπαγούς αντρικού τμήματος και είναι αποδεδειγμένα ο άνθρωπος που διατηρεί απόλυτη συγκέντρωση στη φιλοσοφία και τους στόχους της ομάδας!

Καλωσορίζουμε επίσης στο σύλλογό μας τον 24χρονο point guard ΒΑΪΔΑΚΗ ΛΕΩΝΙΔΑ προερχόμενο από μία εξαιρετική πορεία με την ομάδα των Τιτάνων Παλαμά στο περσινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής!
Ο αθλητής αποτελούσε έναν από τους βασικούς πυρήνες πάνω στους οποίους επετευχθη η άνοδος στη Β εθνική για την ομάδα των Τιτάνων, κάτι που ευχόμεθα να επαναλάβει και στο δικό μας σύλλογο!
Λεωνίδα καλώς ήρθες κι ευχόμαστε να ευοδοθούν τόσο οι προσωπικοί σου στόχοι όσο και του συλλόγου μας!»