kalamataΞεκίνησε το “στήσιμο” του ρόστερ της νέας περιόδου για την Καλαμάτα BC ενόψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Μάλιστα, όπως αναφέρει το sport365.gr το ξεκίνημα έχει γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς η διοίκηση πήρε την πρώτη θετική απάντηση, από τον Γιώργο Γιαννουκάκη με τον οποίο θα προχωρήσει στην επέκταση της συνεργασίας.

Ο 29χρονος φόργουορντ, που συνέβαλε τα μέγιστα, μαζί με αρκετούς ακόμη από τους συμπαίκτες του, στο να επιτευχθεί η πολυπόθητη άνοδος της ομάδας στη Γ΄ εθνική απάντησε θετικά – χωρίς μάλιστα να το σκεφτεί ιδιαίτερα, όπως αναφέρει το sport365.gr – και θα αποτελέσει μέρος της νέας προσπάθειας για εδραίωση στις εθνικές κατηγορίες όντας βασικό στέλεχος του συνόλου που θέλει να δημιουργήσει ο προπονητής του.

Σειρά παίρνουν οι υπόλοιποι αθλητές που έχει στη σχετική λίστα, για ανανέωση, ο Θόδωρος Γιαννακόπουλος αλλά ταυτόχρονα θα ξεκινήσουν και οι επίσημες συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους με κάποιους εκ των οποίων έχουν γίνει κάποιες άτυπες επαφές. Σύμφωνα με πληροφορίες του sport365.gr, στόχος των ανθρώπων της διοίκησης είναι να καταρτίζεται το ρόστερ από Μεσσήνιους αθλητές, σε απόλυτο σχεδόν βαθμό και οι μεταγραφές με παίκτες από άλλες περιοχές της χώρας να είναι λιγοστές.

Πληροφορίες από sport365.gr