Ανανέωσε ο Χαλκιάς, έφορος ο Χουλιάρας

maxites doksas pefkonΟι Μαχητές συνεχίζουν τις κινήσεις τους αλλά αυτή τη φορά ενίσχυσαν το τεχνικό τιμ της ομάδας. Ετσι, στο πλευρό του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη θα παραμένει για ακόμα μία σεζόν ο Στέλιος Χαλκιάς, ενώ ο Δημήτρης Χουλιάρας θα είναι κοντά στην ομάδα από το πλευρό του εφόρου. Τέλος, ο Τάσος Κουγιουμτζίδης αναλαμβάνει προπονητής του εφηβικού τμήματος.

Η ανακοίνωση:

«Ανανεώσεις και αλλαγές όμως δεν υπάρχουν μόνο στους παίκτες αλλά και στο τεχνικό team της ομάδος.

Ο Στέλιος Χαλκιάς ανανέωσε για τρίτη χρόνια τη συνεργασία του με την ομάδα μας. Έτσι θα συνεχίσει στο πλάι του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη ως βοηθός του και τη νέα χρόνια ενώ παράλληλα θα προπονεί και την ομάδα του εφηβικού μας τμήματος.

Νέα προσθήκη για το σωματείο μας είναι ο Τάσος Κουγιουμτζίδης που πέρσι διατέλεσε assistant coach του Ανατόλια και προπονητής του εφηβικού τους τμήματος. Ο Τάσος θα αναλάβει το παιδικό μας τμήμα και κάποια αλλά αγωνιστικά τμήματα. Τον καλωσορίζουμε λοιπόν στην οικογένεια των Πεύκων και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Ο επί 4 συναπτά έτη προπονητής του παιδικού μας, Δημήτρης Χουλιάρας, θα είναι και πάλι κοντά στο τμήμα από τη θέση του έφορου αυτή τη φορά καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν τον άφησαν φέτος να είναι 100% κοντά μας.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά με το βάρος να έχει πέσει στην δόκιμη νεαρών παικτών. Όντος των ημερών η Διοίκηση περιμένει και τον Σωτήρη Μπουρδάνο να έρθει στα Πεύκα και να υπογράψει το συμβόλαιο με την καινούργια του ομάδα».