Ανανέωσε στον Δούκα ο Μαράντος

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δούκας και ο Σωτήρης Μαράντος θα πορευτούν μαζί. Ο 27χρονος φόργουορντ ανανέωσε το συμβόλαιό του και αποτελεί τον 2ο παίκτη που παρέμεινε στα εκπαιδευτήρια μετά τους Σακελλαρίου, Τζέμη.

Την προηγούμενη χρονιά ο Μαράντος ήταν ο τέταρτος καλύτερος σκόρερ του Δούκα στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής με 158 πόντους σε 21 αγώνες (7,5 μ.ό.).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΑΣΕ Δούκα και Σωτήρης Μαράντος (1993, 2.00μ.) θα έχουν κοινή πορεία για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και έτσι ο 27χρονος φόργουορντ θα είναι ένα από τα γνώριμα πρόσωπα στο ρόστερ της ομάδας για τη σεζόν 2020-2021.

Πρόκειται για έναν αθλητή με έφεση στο σκοράρισμα που στο παρελθόν έχει παίξει τόσο στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής όσο και στη Β΄Εθνική.

Ο Σωτήρης Μαράντος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Χολαργό (2017-2018), έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕ Λιβαδειάς (2013-2016) ενώ πριν από τον ΑΣΕΔ πέρασε από τον Ερμή Σχηματαρίου (2018-2019).

Στις δηλώσεις του, λίγη ώρα μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΣΕΔ, ο Σωτήρης Μαράντος τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζομαι στην ομάδα του Δούκα. Διανύουμε μια περίοδο δύσκολη, βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις ωστόσο πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να βγούμε πιο δυνατοί και ενωμένοι. Είναι σημαντικό ότι το κλίμα στον ΑΣΕΔ είναι πολύ καλό και πιστεύω ότι με τις προσθήκες των νέων αθλητών θα καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό σύνολο. Θέλουμε να αποκτήσουμε ομοιογένεια, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας»

Η διοίκηση του ΑΣΕ Δούκα εύχεται στον Σωτήρη Μαράντο καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Μακεδονικού, Δημήτρης Γεροφώτης, μίλησε στο makedonikos.gr για το ξεκίνημα της φετινής προετοιμασίας, τα νέα πρόσωπα και τους στόχους των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας!