Τις υπηρεσίες του θα συνεχίσει να προσφέρει στον Αίολο Αγυιάς ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος, με τον σύλλογο ν’ ανακοινώνει στην ανανέωση της συνεργασίας.

«Ο Αίολος Αγυιάς ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Θεοδωρόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου μετά από έναν χρόνο απουσίας από τα παρκέ εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19. Ο 28χρονος ολ αράουντ φόργουορντ, ο οποίος έχει ύψος 1.97μ., θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα με την οποία έζησε την πορεία ανόδου προς τη Γ΄ Εθνική μπάσκετ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο προπονητής της ομάδας Ανδρέας Παπαδημητρίου βλέπει το ρόστερ του να ενισχύεται – καθώς αναμένεται η επισημοποίηση του «φλερτ» και με τον Στέλιο Χατζόπουλο από τους Δρομείς Τρίπολης – αλλά και τους παίκτες του ν’ αποδίδουν καλά στο παρκέ. Στο φιλικό με τον Ήφαιστο/Αχιλλέα το απόγευμα του Σαββάτου (11/9) η ομάδα του Αιόλου πήρε τη νίκη (δίχως να κρατηθεί σκορ) με τον Παπαδημητρίου να κάνει αρκετές δοκιμές, δίχως μάλιστα να έχει στη διάθεσή του και τρεις παίκτες, τους οποίους θα μπορούσε να υπολογίζει στα αρχικά του πλάνα (Κάλλης, Αγγελακόπουλος και Θεοδρωρόπουλος).