Αναστασίου: «Πρέπει να συνέλθουμε»

anastasiouΤον πανίσχυρο Ιπποκράτη Κω, των σπουδαίων άλλοτε “στυλοβατών” του Άρη, Αντώνη Ασημακόπουλου και Κώστα Χαρίση, φιλοξενεί αύριο (Κυριακή 20/11, 14:30) η Νίκη Αμαρουσίου, θέλοντας να κάνει ένα… restart, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες.

Ο εκ των άμεσων συνεργατών του Νίκου Χρυσόγελου, Χρήστος Αναστασίου, μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την αυριανή μεγάλη αναμέτρηση της ομάδας μας, υπογράμμισε: “Πρέπει να συνέλθουμε μετά τις διαδοχικές ήττες από Λοκρό και Διαγόρα. Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.

Φυσικά, ο αντιπαλός μας, ο Ιπποκράτης Κω, είναι πολύ δυνατός και απ’ τις ομάδες που έχουν θέσει από τώρα υποψηφιότητα για την άνοδο, ενώ διαθέτει παίκτες τεράστιους, που έχουν αφήσει το στίγμα τους στα ελληνικά παρκέ, όπως για παράδειγμα οι Ασημακόπουλος και Χαρίσης, που έχουν “γράψει” πολλά χιλιόμετρα στην Α1.

Παρ’ όλα αυτά, εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να κοιτάξουμε τους αντιπάλους μας στα μάτια, προκειμένου να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν από αυτό το ματς και σε αυτή μας την προσπάθεια θα θέλαμε όπως πάντα και τη συμπαράσταση των φίλων της ομάδας μας”.