Αναστασίου: «Φτάσαμε στην πηγή, να μην γκρεμίσουμε ό,τι καταφέραμε»

Δύο “στροφές” πριν από την ολοκλήρωση και του φετινού πρωταθλήματος φτάσαμε, με την Νίκη Αμαρουσίου να φιλοξενεί αύριο (14/5, 17:00) τον ήδη υποβιβασμένο Πόλις Καλλιθέας, στο κλειστό της Κοκκινιάς, στο τελευταίο φετινό εντός έδρας ματς για την ομάδα μας!

Μάλιστα, είναι πιθανόν οι παίκτες και οι προπονητές μας να πανηγυρίσουν από αύριο, μαζί με τους πιστούς φίλους της Νίκης, την παραμονή στη Γ’ Εθνική, αφού σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος για την ομάδα μας και ταυτόχρονη ήττα του Πανναξιακού στην Αταλάντη από τον Λοκρό, θα εξασφαλιστεί για ακόμη μία χρονιά η συμμετοχή της Νίκης Αμαρουσίου στις Εθνικές κατηγορίες.

Για το προτελευταίο φετινό παιχνίδι της Νίκης, μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου ο εκ των άμεσων συνεργατών του Γιάννη Τσακίρη, Χρήστος Αναστασίου, αναφέροντας: “Το αυριανό είναι το τελευταίο παιχνίδι για φέτος μέσα στο σπίτι μας, οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι θέλουμε να αποχαιρετήσουμε τους φιλάθλους μας με τον καλύτερο τρόπο και να τους χαρίσουμε τη νίκη. Μάλιστα, το ενδεχόμενο στο τέλος του ματς να έχουμε κατακτήσει και την πολυπόθητη παραμονή, αν φυσικά εμείς έχουμε πάρει το ροζ φύλλο και ο Πανναξιακός έχει ηττηθεί στην Αταλάντη, μας δίνει επιπλέον ώθηση και δύναμη για το θετικό αποτέλεσμα.

Βέβαια, τα προβλήματα, που τόσο μας έχουν ταλαιπωρήσει φέτος, δεν λείπουν για ακόμη έναν αγώνα, ωστόσο, όπως δείξαμε και στη Λαμία, έχουμε μάθει πια να ζούμε με τις απουσίες και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Έχουμε φτάσει πλέον στην πηγή -που δεν είναι άλλη από το μεγάλο μας στόχο της παραμονής- και θα ήταν κρίμα να μην… πιούμε νερό τώρα, στο τέλος, θα ήταν κρίμα να αδικήσουμε τους εαυτούς, να “γκρεμίσουμε” ό,τι έχουμε καταφέρει ως τώρα και να πάει χαμένη η προσπάθειά μας.

Πάντως, το έργο μας δεν το περιμένω εύκολο, αφού ο Πόλις απέδειξε ότι δεν πτοείται από τη βαθμολογική του θέση και παίζει όλα τα παιχνίδια στα ίσα, βγάζοντας μεγάλη ενέργεια και ζωντάνια, μιας και αποτελείται κυρίως από νεαρά παιδιά. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω, εκ μέρους όλων, τους πιστούς μας φιλάθλους, που δεν έχουν λείψει λεπτό φέτος από το πλευρό μας και να τους καλέσω να γεμίσουν και αύριο το κλειστό της Κοκκινιάς για να μας υποστηρίξουν και από τη μεριά μας να τους αποχαιρετήσουμε όπως τους αξίζει!”.