Ο Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιονίκη, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Εν συνεχεία σειρά θα πάρουν τα θέματα της παραμονής των Κώστα Μπακόπουλου, Γιάννη Οικονομάκη, ενώ η ομάδα της Αρχαίας Ολυμπίας επανήλθε στην περίπτωση του Ανδρέα Δανίκα και το πιθανότερο είναι οι δύο πλευρές να συνεργαστούν.

Κατά τα άλλα, ο Νίκος Αποστολόπουλος αποχωρεί ύστερα από μία 6ετία στον Ολυμπιονίκη, λέγοντας μέσω του asist.gr: «Ευχαριστώ για τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, την απερχόμενη αλλά και την τωρινή διοίκηση και φυσικά τα παιδιά του παιδικού και εφηβικού τμήματος με τα οποία συνεργάστηκα. Θεωρώ ότι το μέλλον τους ανήκει».

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιονίκης ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με την εταιρία αθλητικού υλικού “LEGEA”: «Ο Α.Ο. Ολυμπιονίκης Αρχ. Ολυμπίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, μετά από συνεχείς προσπάθειες του Δ.Σ., να ανακοινώσει τη χορηγική συμφωνία με τη μεγάλη εταιρία αθλητικού υλικού “LEGEA”. Το Δ.Σ., τα μέλη και οι φίλοι του Ολυμπιονίκη, ευχαριστούν θερμά την εταιρία “LEGEA” για τη μεγάλη χορηγία στις δύσκολες αυτές μέρες που περνά ο τόπος μας».

Πηγή: asist.gr