Ανεβάζουμε… στροφές και τα “χτυπήματά” μας στο BETroom με τη Defencebet!

Καλη Χρονιά σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Βρισκόμαστε στα μισά της σεζόν και έχουμε μια σαφή εικόνα των ομάδων. Είμαστε έτοιμοι να ανεβάσουμε στροφές να ανεβάσουμε τα χτυπήματα μας για να έχουμε μια όμορφη και κερδοφόρα χρονιά!!!

Πάμε να δούμε τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν

ΕΦΕΣ-ΓΑΛΑΤΑ 5/1 19.30
Ξεκάθαρο φαβορί η Εφες. Στην έδρα της είναι δυνατή, είναι σε θέσεις που κυνηγάει την οκτάδα. Έκανε 2 ήττες στα τελευταία 2 παιχνίδια αλλά ήταν με Φενερ (εκτός) κ Ρεάλ (εντός) με 6 κ 2 πόντους αντίστοιχα. Είναι καλή επιθετικά και διαθέτει την 3η επίθεση με 84.2 μ.ο και αντιμετωπίζει την 2η χειρότερη άμυνα που δέχεται 85.8 πόντους! Στο τελευταίο παιχνίδι (22/12) η Εφες είχε νικήσει μέσα στην έδρα της Γαλατά με 86-76. Αυτά μου φτάνουν για να διαλέξω τον άσο (1.22), το οβερ της Εφες 84.5 (1.70) και τον άσο με κάλυψη χάντικαπ από την Εφες στους -7.5(1.75)

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ-ΜΠΑΡΤΣΑ 5/1 21.00
Πολύ ωραίο κ ενδιαφέρον παιχνίδι. Η Μπαμπεργκ, ειδικά στην έδρα της είναι δυνατή. Έχει νικήσει ΟΣΦΠ, Εφες στα 2 τελευταία εντός και έχει χάσει από Τσσκα (2 πόντους), Ερυθρό Αστέρα (1 πόντο) και Παναθηναϊκό (1 πόντο). Όπως καταλαβαίνετε όταν χάνει είναι με χίλια ζόρια! Η Μπάρτσα με τις επιστροφές ορισμένων παικτών, έχει ανεβάσει απόδοση, παίρνει αποτελέσματα και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Την πάω την Μπαμπεργκ και όσοι με παρακολουθούν το γνωρίζουν αυτό. Αλλά εδώ θα πάω με την “βαριά” φανέλα κ την απόδοση. Μπάρτσα ανεβασμένη στο 2.15 είναι καλό σημείο για ρίσκο! Επίσης μπορούμε να πάρουμε και τους +2.5 πόντους αβάντζο στο (1.80).

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ-ΟΥΝΙΚΣ 5/1 22.00
Μπασκονια και τα μυαλά στα κάγκελα!! Μπράβο της! Μ΄ έχει κερδίσει ενώ δεν την πάω μια! Αλλά άλλο τζόγος και άλλο τα γούστα μου! Είναι σε τοπ φόρμα και στην έδρα της δεν καταλαβαίνει πολλά! Απέναντι της η επίσης ανεβασμένη Ουνικς. Είναι καλή δεν λέω, αλλά έχει ταβάνι. Μπορεί όμως να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού αφού η επίθεση της είναι καλή και δεν φημίζεται και τόσο για την άμυνα της. Θα κρατήσω λοιπόν τον άσο (1.30), τον άσο με κάλυψη χάντικαπ -6.5 (1.80)και το όβερ 84.5 (2.12) της Μπασκονια!

ΦΕΝΕΡ-ΜΙΛΑΝΟ 6/1 19.45
Η Φενέρ έχει καταφέρει να πέσει αρκετές θέσεις και να παίζει πλέον με την φωτιά! Έχει ακόμη δρόμο αλλά πρέπει να αλλάξει και την εικόνα της! Δεν πατάει ακόμα πολύ καλά αλλά φυσικά έχει όλα τα φόντα να πατήσει γκάζι και να φτάσει ψηλά! Ο αντίπαλος θα έλεγα ότι είναι ο ιδανικός! Η χειρότερη άμυνα, ψυχολογία μηδέν, και κατάσταση τραγική! Αν πιάσει λίγο απόδοση η τουρκική ομάδα, δεν θα δυσκολευτεί να φτάσει τους 83.5 (1.70) αλλά και να καλύψει το χάντικαπ (-10.5)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 6/1 21.00
Να και το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής! Όταν μιλάμε για το συγκεκριμένο ματς, δεν υπάρχουν στατιστικά, φόρμες και οτιδήποτε άλλο. Υπάρχει η σωστή προετοιμασία (προσέγγιση), η ψυχολογία και το ποιος το θέλει περισσότερο. Ότι και να διαλέξεις είναι “σωστό”. Εγώ, μια και είμαι ουδέτερος οπαδικά, πηγαίνω προς το διπλό. Δεν ξέρω εάν θα παίξει ο Σπανουλης. Ακόμα και να έπαιζε σίγουρα, πάλι διπλό θα έδινα. Εαν δεν παίξει, πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια, ένα δώρο για τον Παναθηναϊκό! Καθαρά θέμα ενστίκτου και έμπνευσης διαλέγω τον Παναθηναϊκό. Έχει ίσως ένα κίνητρο περισσότερο να δείξει ότι μπορεί το βήμα παραπάνω (ο Ολυμπιακός ήδη το έχει δείξει για μένα). Επίσης το διπλό σε τέτοια απόδοση είναι μια χαρά. Από τα ειδικά στοιχήματα θα ρίσκαρα σε Μπουρούση 1ο σκόρερ (15.00), νικητή Παναθηναϊκό στο ημίχρονο (2.15) και ένα τελείως fun bet νικητήριο buzzer beater (30.00)!! Θυμηθείτε τα τελευταία παιχνίδια πως έληξαν και πείτε μου εάν δεν αξίζει..

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο Defencebet.com

Εύχομαι επιτυχία σε ότι επιλέξετε!!!