«Ανεπαρκής και επικίνδυνος για το άθλημα»

Ο Αρης Θήβας γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τον Κρόνο έχοντας έντονα παράπονα από τη διαιτησία του διαιτητή Παπαδημητρόπουλο, τον οποίο στην ανακοίνωσή του χαρακτήρισε ανεπαρκή και επικίνδυνο για το άθλημα.

Αναλυτικά:

«Καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Κρόνου για την ζέστη και εγκάρδια φιλοξενία την οποία θα θέλαμε να μπορεσουμε ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο. Τώρα όσον αφορά το σημερινό αγώνα είναι ντροπή για τον αγώνα που δίνουν αθλητές και παράγοντες της ομάδας μας να γινόμαστε μπαλάκι από διαιτητές που δεν πρέπει να σφυρίζουν ούτε στην κατηγορία των κορασίδων.

Έχουμε ζήσει κακές (μέρες) έχουμε δει διαιτητές να κάνουν ανθρώπινα λάθη και φυσικά τα κατανοούμε όπως και αυτοί εμάς. Αυτό που ζήσαμε σήμερα από τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης Παπαδημητροπουλο δεν περιγράφεται με λόγια.
Με όση επιείκεια μπορεί να δείξει κανείς ο συγκεκριμένος διαιτητής μόνο ως ανεπαρκής και επικίνδυνος για το άθλημα,τους αθλητές και τους παράγοντες μπορεί να περιγραφεί.

Η ανεπάρκεια αυτού του ανθρώπου μείωσε την αξία της νίκης που δίκαια πήρε ο Κρόνος και σε καμία περίπτωση δεν το αμφισβητούμε αυτό!!!

Έκθεσε σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των αθλητών εκατέρωθεν και φυσικά αδίκησε το φίλαθλο κοινό που ήρθε για απολαύσει ένα όμορφο θέαμα.
Αυτά όπως και οι κατά καιρούς ανακοινώσεις των σωματείων που υπηρετούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, θεωρούμε πρέπει να προβληματίσουν…».