Αντίστροφη μέτρηση για το μακροβιότερο Basketball Shooting Camp υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Γκόφα…

Λένε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός… Και δεν έχουν άδικο, καθώς εάν η αρχή γίνει σωστά, τότε η συνέχεια θα οδηγήσει σε κάτι αξιόλογο, επιτρέποντας να φτάσει κάποιος τους στόχους του. Και στο μπάσκετ ισχύει ο συγκεκριμένος κανόνας, με τους αθλητές να επιδιώκουν το καλύτερο, ν’ αναζητούν τις πλέον ιδανικές συνθήκες εκπαίδευσης, προκειμένου να φτάσουν όσο ψηλά ονειρεύονται. Συνθήκες τις οποίες μπορεί να βρει κανείς στο μακροβιότερο και πιο πρωτοποριακό Basketball Shooting Camp, οι πόρτες του οποίου θ’ ανοίξουν στις 27 Δεκεμβρίου και υπό την επίβλεψη του έμπειρου Δημήτρη Γκόφα, επικεφαλής της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών, θα «μυήσουν» στα μυστικά της τεχνικής του σουτ, τους αθλητές που έχουν επιλεγεί να συμμετάσχουν σε αυτό!

Όλα εκείνα τα μικρά (και μεγάλα) μυστικά που κάνουν τη διαφορά στην τεχνική του σουτ, θα διδαχθούν από τις 27 έως τις 29 Δεκεμβρίου, αποκλειστικά σε 35 νεαρούς αθλητές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική προπονητική εμπειρία!!
Μεταξύ άλλων οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σ’ ένα πρωτοποριακό προπονητικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει:
– Scouting και video analysis
– Ειδικό ασκησιολόγιο για την υποδοχή της μπάλας πριν την εκτέλεση
– Ανάλυση όλων των φάσεων του σουτ με την χρήση video room όπως πραγματοποιείται από ομάδες υψηλού επιπέδου.
– Προπόνηση στην εκτέλεση του σουτ με εξειδικευμένο ασκησιολόγιο που έχει εκπονηθεί βασιζόμενο στις τελευταίες μελέτες σε παγκόσμιο επίπεδο.
– Ατομικό report με συγκεκριμένες οδηγίες για τον κάθε αθλητή ξεχωριστά!
– Κινησιόγραμμα που αναλύει εξειδικευμένες λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης. Οι αθλητές στο τέλος του camp θα λάβουν μεταξύ άλλων τα αρχεία τους, μαζί με το κινησιόγραμμα του σουτ τους και αναλυτικές οδηγίες -που θα επιμεληθεί ο Αναπληρωτής Καθηγητής ΣΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ, κ. Μανώλης Ζαχαράκης, ο οποίος έχει να επιδείξει σημαντικό επιστημονικό έργο αλλά και μία μεγάλη καριέρα ως προπονητής κι ως αθλητής ακόμα και της Εθνικής ομάδας από το 1980 μέχρι σήμερα‼️