Αν. Παπαδημητρίου: «Ο Αίολος Αγυιάς άφησε το στίγμα του στο μπασκετικό χάρτη»

«Με την πορεία που κάναμε αφήσαμε το στίγμα μας στο μπασκετικό χάρτη. Αυτά τα δύο χρόνια η ομάδα καθιερώθηκε κι ένας Αθηναίος γνωρίζει πολύ καλά, πλέον, τι εστί Αίολος Αγυιάς», σχολίασε ο προπονητής του συλλόγου Ανδρέας Παπαδημητρίου, μιλώντας στον Peloponnisos FM 104,1 και στην εκπομπή «Δεξί-Αριστερό και Γκολ!» του Κώστα Λαμπρόπουλου. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε τόσο στην πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, αλλά και στο σκεπτικό πάνω στο οποίο θα «χτιστεί» η ομάδα για τη νέα σεζόν.

«Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Υπάρχει πάντα ένας προγραμματισμός. Για εμάς προέχει να επιλέγουμε παίκτες καλούς χαρακτήρες, αλλά και να κρατάς κάθε καλοκαίρι έναν βασικό κορμό», δήλωσε ο Ανδρέας Παπαδημητρίου και πρόσθεσε: «Φέτος δημιουργήσαμε ένα κράμα στιβαρό, αποτελούμενη από ταλαντούχους παίκτες και πιο έμπειρους. Στην ουσία για εμάς είναι σαν να είμαστε δευτεραθλητές, καθώς οι ομάδες στην κορυφή, όπως π.χ. ο Μίλων που τερμάτισε αήττητος, ήταν ομάδες για παραπάνω κατηγορία. Με την πορεία που κάναμε αφήσαμε το στίγμα μας στο μπασκετικό χάρτη. Αυτά τα δύο χρόνια η ομάδα καθιερώθηκε κι ένας Αθηναίος γνωρίζει πολύ καλά, πλέον, τι εστί Αίολος Αγυιάς».

Αναφορικά με τη νέα σεζόν, ο Ανδρέας Παπαδημητρίου τόνισε: «Αρχικά θέλουμε να διατηρήσουμε τον βασικό μας κορμό. Για τον αγωνιστικό στόχο θα μιλήσουμε με μεγαλύτερη σιγουριά όταν θα δούμε ποιες ομάδες θα αρχίσουν να συγκροτούν την κατηγορία».