ΑΟ Μυκόνου: Νέα σπουδαία κίνηση με τον Ευστρατίου

Η ενίσχυση καλά κρατεί στη Μύκονο. Η νεοφώτιστη ομάδα της Elite League πρόσθεσε άλλον έναν γκαρντ στο ρόστερ της, ανακοινώνοντας τον Κώστα Ευστρατίου.

Ο 25χρονος πόιντ γκαρντ (1998, 1.87) έπαιξε τα τελευταία δύο χρόνια στον Πανερυθραϊκό, με τον οποίον είχε 8,1 πόντους, 2,9 ριμπάουντ, 3,8 ασίστ και 1,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 34 αγώνες τη σεζόν 2022-23, βοηθώντας τους “ερυθρόλευκους” να φτάσουν μέχρι το Final 4 της Elite League.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η τρομερη στηριξη ολων σας ειναι που φερνει και εξαιρετικούς αθλητες στην ομαδα μας!

Η ομαδα του νησιου μας βρισκεται στην πολυ ευχαριστη θεση να ανακοινωσει την επομενη προσθηκη στο φετινο της ροστερ , στην θεση του point guard.

Ο Κωνσταντινος Ευστρατίου ειναι ο εκλεκτός για να βοηθησει τα μέγιστα την φετινη μας προσπαθεια! Ο 25χρονος εκρηκτικος αθλητής ξεκινησε το μπάσκετ στις Ακαδημίες της Ευρυάλης, όπου και παρέμεινε μέχρι και το 2016, όντας μάλιστα μέλος της ανδρικής ομάδας από 15 ετών.

Την Αγωνιστική Περίοδο 2016-2017 μεταπήδησε στον Πόλις Καλλιθέας (Γ’ Εθνική), στην πρώτη του χρονιά ως ενήλικας πλέον, για να κάνει γρήγορα -την αμέσως επόμενη σεζόν- το άλμα στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, για λογαριασμό του Τρίτωνα. Ένα χρόνο αργότερα πήρε μεταγραφή για τον ΑΣΕ Δούκα (Β’ Εθνική), ενώ τα επομενα δύο χρόνια (2019-2021) επέστρεψε στα νότια προάστια, αλλά αυτή τη φορά με τη φανέλα του Έσπερου Καλλιθέας (Β’ Εθνική).

Την τελευταια διετία εχει κανει αισθηση με τα χρωματα του Πανερυθραικου στην Elite League οπου φετος ηταν η ομαδα που προκαλεσε τις καλυτερες εντυπωσεις μεσα στην χρονια, φτανοντας στο F4 της διοργανωσης με τον ιδιο πρωταγωνιστή.

Ο Κωνσταντινος μας δήλωσε:

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ που είναι μια πρόκληση για μένα. Σκοπός μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ευχαριστώ πολύ τον Κοουτς Τζήμα και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και εύχομαι να έχουμε υγεία και μια καλή χρόνια”.

Κωνσταντινε ηρθε η ωρα να ερθεις πρωτη φορα στο νησι! Καλως να ορισεις!

Προχωραμε».