Άλλες δύο μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε ο ΑΟ Μυκόνου, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Σπύρου Καψαλού και του Σπύρου Γαβρίλη.

Ο Καψαλός (2000, 1.88μ.) προέρχεται από πολύ καλή χρονιά στην Elite League με το Μαρούσι, όπου είχε 5,4 πόντους και 2,3 ριμπάουντ σε 15 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ στην ομάδα της Μυκόνου και να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την φετινή πολύ απαιτητική χρονιά στην πρώτη εμφάνιση της στην Elite League. Το πλάνο της ομάδας και της διοίκησης μαζί με τον κοουτς κ. Τζήμα και τον Team Manager κ. Ελληνιάδη με έπεισαν για την απόφαση μου αυτή. Ανυπομονώ να αρχίσουμε», δήλωσε μετά τη συμφωνία ο Καψαλός.

Ο Γαβρίλης (21χρ., 1.85μ.), από τη μεριά του, είπε: «Είμαι πολύ υπερήφανος που θα αγωνιστώ σε μια ιστορική χρόνια που έρχεται για τη Μύκονο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ελληνιαδη και τον προπονητή μας κ.Τζημα, που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτό το επίπεδο. Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% για την ομάδα και πιστεύω τα καλύτερα έρχονται».

Στο μεταξύ, ο ΑΟ Μυκόνου ανακοίνωσε επίσης ότι δεν θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά ο Θοδωρής Ονάσογλου.

Αναλυτικά:

«Η ομαδα του νησιου μας βρισκεται ατην πολυ ευχαριστη θεση να ανακοινωσει την επομενη προσθηκη στο φετινο της ροστερ.

Ο 23χρονος Χαλκιδαίος guard, ο Σπυρος Καψαλος, ερχεται με το ταλεντο του την μαχητικοτητα του και την περισσεια ενεργεια να προσφερει στην ομαδα μας οντας πρωταθλητης της Elite League την χρονια που ολοκληρωθηκε με την σπουδαία ομαδα του Maroussi Basketball.

Απο τα τμηματα υποδομης της ΑΕΕΠ Χαλκίδας, στην Αγγλια για 4 χρονια, επιστρεφοντας στην Χαλκιδα και την Γ’ Εθνικη και εν συνεχεια στην Α2 για την Καβαλα, την ΝΕΜ και εν τελει στο Μαρουσι οπου ολοκληρωσε την χρονια στον τελικο του F4 της Elite League κοντρα στον Τριτωνα με εντυπωσιακη εμφανιση ,ξεχωρίζει για το πάθος του και την πίστη του στο πλανο της ομάδας.

Σπύρο καλως να ορισεις στο νησι!

Προχωράμε».

————————————————————————————————————————————

«Η ομαδα του νησιου μας ανακοινωνει την προσθηκη στο φετινο ροστερ του ελπιδοφορου και εξαιρετικου νέου Σπύρου Γαβριλη.

Ο 21χρονος guard ξεκινησε απο τα αναπτυξιακα τμηματα του Πειραικού οπου και αγωνιστηκε για 9 χρονια φτανοντας μεχρι και το τμημα Ανδρων, ενω φετος στην Γ’ Εθνικη κατηγορία με τον Φοινικα Πειραια ήταν απο τους πρωτους σκορερ της κατηγοριας με διψηφιο μεσο ορο ποντων,παρα το νεαρο της ηλικίας του.

Καλως ορισες στην ομαδα Σπύρο!

Προχωράμε».

————————————————————————————————————————————

«Ο Thodoris Onasoglou ηρθε πριν 2 χρονια στο νησι. Κερδισε το Πρωταθλημα την πρωτη χρονια και συνεβαλε τα μέγιστα σε 2 διαδοχικες Ανοδους.

Σημερα παρα την επιθυμια ολων μας να συνεχισουμε και την φετινη χρονιά,
με λυπη τον αποχαιρετουμε κατανοωντας πληρως την αποφαση ζωης που εκανε,να επιστρεψει στην γενετειρα του την ομορφη Θεσσαλονικη.

Θοδωρη εδω περαν των αγωνιστικων επιτευγματων σου,κερδισες μονο φίλους σε ολη την κοινωνια του νησιού παιζοντας σαν ενας απο εμας -δινοντας το 110% καθημερινα και ανελλιπως-προπονωντας τους μικρους μας στις Ακαδημιες και με ολη εν γενει την συμπεριφορα σου εντος και εκτος παρκε.

Εχεις την καθολικη αναγνωριση μας.

Δεν λεμε αντιο. Καλη συνεχεια Θοδωρη Ονασογλου».