Απέδωσε καρπούς το… πρέσινγκ του ΚΑΟ Κορίνθου που απέκτησε τον Θεοδωρίδη!

Όπλισε και… πυροδότησε τη «βόμβα» του Θεοδωρίδη ο ΚΑΟ Κορίνθου! Ο 21χρονος πλέι μέικερ, που την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στην Α1 με τη φανέλα του Ρεθύμνου, «ενέδωσε» στο πρέσινγκ του γενικού αρχηγού του συλλόγου της Κορίνθου Σταύρου Δανιήλ και πλέον θα αποτελεί τον «εγκέφαλο» της ομάδας τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση του ΚΑΟΚ αναφέρει:

«Μπαλωθιά» στην Κόρινθο!

Τον Μινώταυρο και την ΕΣΑΚΕ Basket League κατηγορία «εγκαταλείπει» για τα μάτια του μυθικού Πηγάσου ο Ηλίας Θεοδωρίδης!
Η συμφωνία με τον 21χρονο Play Maker του Ρεθύμνου Cretan Kings επετέυχθη επι Κρητικού εδάφους με τον Γενικό Αρχηγό Σταύρο Δανιήλ Stavros Daniil να κατορθώνει σε ένα ταξίδι αστραπή – καθοριστικό για την επίτευξη της μεταγραφής όπως αποδείχτηκε- να πάρει την υπογραφή του νεαρού και να του παραδώσει την φανέλα του ΚΑΟ Κορίνθου.
Η επιτυχία για την ομάδα μας είναι σημαντική αφενός διότι και άλλες ομάδες διεκδικούσαν με ζέση τον παίκτη και αφετέρου επειδή ο Ηλίας, παρ ότι νεαρός – μόλις 21 ετών- διαθέτει πλούσιες μπασκετικές «παραστάσεις» και πολλές περγαμηνές!
• Μέλος της Εθνικής Παίδων το 2013
• Μέλος της Εθνικής Εφήβων το 2015
• Μέλος της καλύτερης 5άδας και 2ος σκόρερ με μέσο όρο πόντων 23 στο Πανελλήνιο Εφήβων το 2015
• Δυο φορές Πρωταθλητής ΕΚΑΣΚ το 2014 και το 2015
Τη σεζόν 2013-2015 αγωνίστηκε με το Ηράκλειο στην Β’ Εθνική Κατηγορία ενώ από το 2015 έως και την περσινή χρονιά φόρεσε την φανέλα του Ρεθύμνου Cretan Kings.
Η νέα χρονιά τον βρίσκει στην οικογένεια του ΚΑΟΚ!
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία, προκειμένου να κατορθώσουμε μαζί να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας!».

.
Διαβάστε ακόμη…