Απέκτησε και Γκιζόγιαννη

gkizogiannis-sokratisΑκόμα μία σπουδαία προσθήκη έκανε η Κύμη, εντάσσοντας στο ρόστερ της τον Σωκράτη Γκιζόγιαννη.

Η ανακοίνωση:

«Έναν χαρισματικό σκόρερ θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάζουν από κοντά οι φίλαθλοι στην Κύμης, καθώς ο Γυμναστικός Σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τον Σωκράτη Γκιζογιάννη!  Ο 32χρονος φόργουορντ, γεννημένος στις 2 Ιανουαρίου 1982, έχει ύψος 2.00 και αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4. Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στις Εθνικές Κατηγορίες, ενώ βασικό του προσόν είναι η ευχέρεια στο σκοράρισμα. Χαρακτηριστικά, την σεζόν που πέρασε φορώντας την φανέλα του Ηρακλείου αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στον όμιλο Νότου της Β΄Εθνικής  με 438 πόντους συνολικά και 16,8 μ.ο.! Επίσης, την σεζόν 2012-13 είχε βρεθεί στην τέταρτη θέση των σκόρερ στην Α2 κατηγορία παίζοντας στην ομάδα του Αρκαδικού.

Όπως αναφέραμε, ο Γκιζογιάννης έχει πλούσια εμπειρία από πολλές ομάδες στις Εθνικές Κατηγορίες και έχει πραγματοποιήσει σημαντική καριέρα. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες τις Μαλεσίνας και στην συνέχεια πήγε στην ΑΓΕΧ, με την οποία ανέβηκε από την Γ΄Εθνική στην Α2. Επόμενος σταθμός του ήταν ο Μακεδονικός και η Α1, όπου έπαιξε για 2 σεζόν. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Λαμία, στο Ρέθυμνο, την Δάφνη, τα Τρίκαλα και όπως είπαμε νωρίτερα στον Αρκαδικό και στο Ηράκλειο. Να σημειώσουμε ότι με τις περισσότερες από αυτές τις ομάδες έπαιξε στην Α2!

Όπως γίνεται αντιληπτό από τα παραπάνω, στο «οπλοστάσιο» του προπονητή του Γυμναστικού Βασίλη Μπρατσιάκου προστίθεται ένα πολύ σημαντικό όπλο για την πορεία της ομάδας στην Β΄Εθνική. Επιπλέον, με τις εντυπωσιακές επιτυχίες στο μεταγραφικό παζάρι στέλνεται ένα μήνυμα σε όλους τους αντιπάλους ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και την νέα σεζόν, έχοντας βλέψεις για τα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας και γιατί όχι για την 5η διαδοχική του άνοδο σε ισάριθμα χρόνια».