Απέκτησε Κωνσταντίνου ο Αρκαδικός

konstantinouΟ Αρκαδικός συνεχίζει τις μεταγραφές, πραγματοποιώντας την όγδοη κατά σειρά. Ο σύλλογος της Τρίπολης ανακοίνωσε λοιπόν, την απόκτηση του 20χρονου, Γιώργο Κωνσταντίνου.

Η ανακοίνωση:

«Ο Αρκαδικός προχώρησε στην 8η φετινή μεταγραφή του αποκτώντας τον ταλαντούχο 20χρονο γκάρντ Γιώργο Κωνσταντίνου (1.90), που θα προσφέρει αξιόπιστες λύσεις στην ομάδα, τόσο με το περιφερειακό του σουτ, όσο και με την ποιότητα του ως παίκτης σε άμυνα και επίθεση.

 Ο Γιώργος Κωνσταντίνου γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 1994 και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Ίκαρο Καλλιθέας, με την εφηβική ομάδα του οποίου κατέκτησε την 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το καλοκαίρι του 2011, χάνοντας τότε το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό του Γιάννη Καραμαλέγκου.

 Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνου μεταγράφηκε και αγωνίστηκε με επιτυχία στον Απόλλωνα Κορίνθου, με τον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου ήταν από τους καλύτερους σκόρερ της κατηγορίας.

 Ο Κωνσταντίνου είναι από τα παιδιά εκείνα που το μπάσκετ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του. Μιλώντας λοιπόν για το επόμενο βήμα της καριέρας του και τη συμφωνία με τον Αρκαδικό, ο 20χρονος γκάρντ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα μου και ήρθα στον Αρκαδικό, μία ομάδα που είναι πολύ καλά οργανωμένη και που έχει πολλές και μεγάλες φιλοδοξίες στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Είμαι τυχερός που έχω στον Αρκαδικό εξαιρετικούς συμπαίκτες, αλλά και ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ. Από την πλευρά μου θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να δικαιώσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας και να επιτευχθούν οι φετινοί υψηλοί στόχοι».