Απέκτησε Ντράσκοβιτς η Καρδίτσα

Η ενίσχυση στην Καρδίτσα συνεχίζεται και σε αυτό το πλαίσιο, ο ΑΣΚ προχώρησε στην απόκτηση κοινοτικού. Ο λόγος για τον Μίλοβαν Ντράσκοβιτς, θωρακίζοντας έτσι τη ρακέτα της ομάδας. 

0 26χρονος σέντερ, δεν μας είναι άγνωστος, καθώς τη σεζόν 2019-20 βρέθηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παγκρατίου, με προπονητή, τον σημερινό τεχνικό της Καρδίτσας, Δημήτρη Λιόγα. 

Η ανακοίνωση:

«Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, ανακοινώνει την προσθήκη του Μίλοβαν Ντράσκοβιτς στο ρόστερ της ανδρικής μας ομάδας. Ο νέος μας αθλητής θα αγωνιστεί ως κοινοτικός στο προσεχές πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, ενισχύοντας τη φροντλάιν της ομάδας.

Ο Μαυροβούνιος αθλητής, είναι 26 ετών με ύψος 2,12 μ. και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ και σέντερ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ποντγκόριτσα, ενώ σε ηλικία 17 ετών μεταπήδησε στη Μπαρτσελόνα, με την οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα εφήβων και στη συνέχεια για τρεις σεζόν στη δεύτερη ομάδα των «μπλαουγκράνα». Το 2015 και για τέσσερις σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας Αυστρίας. Πέρυσι αγωνιζόταν στην Α’ κατηγορία της χώρας του, με τη φανέλα της Σουντζέσκα κατακτώντας την 3η θέση της τελικής κατάταξης, ενώ αγωνίστηκε και στην Αδριατική Λίγκα. Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες του Μαυροβουνίου.

Ο Μίλοβαν Ντάσκοβιτς, είναι γνωστός στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, καθώς την περίοδο 2019-20 φόρεσε τη φανέλα του Α.Ο.Παγκρατίου, με προπονητή το σημερινό τεχνικό του ΑΣΚ, Δημήτρη Λιόγα. Με το Παγκράτι, σε 27 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, είχε 13.8 πόντους, 12.4 ριμπάουντ και 1.2 μπλοκ και αναδείχθηκε κορυφαίος ριμπάουντερ και δεύτερος καλύτερος μπλοκέρ του πρωταθλήματος.
Καλωσορίζουμε το Milovan Draskovic στην οικογένεια του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».