Ο ΒΑΟΛ συμπληρώνει τα κομμάτια του “παζλ” προχωρώντας σε ακόμα μία προσθήκη αυτή του Ανδρέα Πορτελάνου, ενισχύοντας περαιτέρω το δυναμικό της. 

Η ανακοίνωση:

«Τη φανέλα του ΒΑΟΛ Χίου θα φορά, τη σεζόν 2021 – 2022, ο Ανδρέας Πορτελάνος. Ο 25χρονος καλαθοσφαιριστής έχει ύψος 2.03 και αγωνίζεται στις θέσεις των forwards. Έχει βρεθεί αντίπαλος του ΒΑΟΛ την περίοδο 2017 – 2018 με τη φανέλα της ΠΕΝΤΕΛΗΣ όπου για δύο χρονιές υπήρξε συμπαίκτης του Δημήτρη Μαλούκου. Συμπαίκτης υπήρξε και με τον Δημήτρη Μαρούλη στον ΝΕΟ Ληξουρίου (Β΄ Εθνική) στο νησί καταγωγής του την Κεφαλονιά.

Εκτός από ΠΕΝΤΕΛΗ (Γ΄και Β΄Εθνική) και ΝΕΟΛ ο Πόρτε έχει αγωνιστεί σε ΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ, ΑΛΙΜΟ και ΑΡΗ Νικαίας (Β΄ Εθνική). Ο νέος αθλητής του Βούρειου έχει χριστεί διεθνής με την εθνική παίδων (Γαλλία 2011) και διαθέτει, μεγάλη εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες. Διακρίνεται για την ενέργεια και τη μαχητικότητά του και διαθέτει, πέραν των άλλων προσόντων του, αξιόπιστο σουτ. 

Παράλληλα με τις υπηρεσίες του στον Βούρειο θα παρέχει αντίστοιχες και στη “μαμά πατρίδα” ως στρατιώτης, ενώ τα πρώτα δείγματα γραφής του έχουν δείξει πως πολύ σύντομα θα αφομοιωθεί πλήρως από την παρέα των defenders…

Καλώς όρισες λοιπόν Πόρτε, καλή χρονιά και καλή θητεία με υγεία και φυσικά πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του ΒΑΟΛ… Defend the island…»