Απέκτησε τον Σαρίκα ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ!

Στην Αμαλιάδα τελικά κατέληξε ο Αλέξανδρος Σαρίκας! Ο έμπειρος φόγργουορντ έπειτα από ένα καλοκαίρι γεμάτο… ταξίδια βρήκε την ομάδα την οποία θα ενισχύσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Ο ύψους 1.98 φόργουορντ Αλέξανδρος Σαρίκας είναι το νέο μέλος του Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ .
Με πλούσιο παρελθόν στις Εθνικές κατηγορίες αφού έχει αγωνιστεί με τον Κολοσσό Ρόδου ,Αγία Παρασκευή ,Αμύντα , Ένωση Ηλίου ,Πόλις Καλλιθέας, Ακράτα, ΝΕΟΛ, Ερμιονίδα

Επίσης στην Ελβετία με την LNB Union neuchatel xamax όπως και στην Σουηδία με την Trelleborg pirates.
Ο Αλέξανδρος Σαρικάς δήλωσε :Νοιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή που θα είμαι μέλος αυτής τς εξαιρετικής προσπάθειας που γίνεται στην Αμαλιάδα , έχω ακούσει και μάθει τα καλύτερα λόγια για τον ΑΣΣΑ , πατάει σε γερές βάσεις έχει μεγάλες επιτυχίες και είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που με αντιμετώπισαν τόσο ο κόουτς της ομάδας Βασίλης Νιπεργιάλης όσο και τα μέλη τς διοίκησης .
Η ομάδα βαδίζει σε επαγγελματικά και σοβαρά πρότυπα και είμαι χαρούμενος που αποτελώ το νέο τς μέλος ,εύχομαι οι στόχοι της ομάδας να επιτευχθούν και θελουμε τον κόσμο να μας στηρίξει ,ξέρω το φίλαθλο κοινό διψάει για μπάσκετ δυστυχώς η συγκυρία του κορωνοιού ( Covid-19) δεν είναι ο καλύτερος αρωγός στην προσπάθεια μας όμως ελπίζουμε για την δυνατότερη στήριξης σας!».