Απέκτησε Τσιλούλη η Καρδίτσα

Η Καρδίτσα προχωρά με σταθερά βήματα τη στελέχωση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν. Ο ΑΣΚ λοιπόν, προχώρησε σε ακόμα μία σημαντική μεταγραφή, αυτή του Θοδωρή Τσιλούλη, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στην Ελευθερούπολη. 

Η ανακοίνωση:

«Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Θοδωρή Τσιλούλη στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Ο 28χρονος ύψους 1,93 μ. γκαρντ, έρχεται να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας μας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών. Η αθλητικότητα, το ταλέντο αλλά και οι εμπειρίες του, είναι πολύτιμα στοιχεία για τη νέα ομάδα που δημιουργείται στον ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας.
Ο Λαρισαίος αθλητής, έχει πλούσιο βιογραφικό με σημαντική πορεία στο υψηλό επίπεδο. Μετρά δυο ανόδους στην Α1, με Τρίκαλα και Χολαργό, ενώ έχει αγωνιστεί τρεις σεζόν στη Basket League, με Περιστέρι, Τρίκαλα και Λάρισα.
Την περασμένη σεζόν, ο Τσιλούλης αγωνίστηκε στην Ελευθερούπολη, με μ.ο. συμμετοχής 33 λεπτά και 13,1 πόντους, 3,2 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ ενώ με 2,0 κλεψίματα ανά αγώνα, αναδείχθηκε πρώτος σε όλη την Α2 Εθνική.
Είναι διεθνής 22 φορές με την Εθνική Παίδων, έχοντας πετύχει 193 πόντους.
Καλωσορίζουμε το Θοδωρή στην οικογένεια του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας».