Παπαδόπουλος: «Δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι»

Mε μοναδικό απόντα τον Γιάννη Παπαχρήστο, λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ, με την αποστολή να ταξιδεύει σήμερα για την Αθήνα, για να αντιμετωπίσει το Σάββατο (4/2) τον Αμύντα, σ΄ενα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι.

Σε δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος σχολιάζει: «Έχουμε να δώσουμε ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Ο Αμύντας στηρίζεται στο ομαδικό παιχνίδι και είναι ομάδα που βασίζει μεγάλο μέρος του παιχνιδιού του στην άμυνα. Είναι σκληρό, δυνατό και πολύ ενθουσιώδες σύνολο στην έδρα του. Οπότε απαιτείται πολύ συγκέντρωση, ηρεμία και δύναμη από τη μεριά μας για να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε.

Από την πλευρά των παικτών, ο Θοδωρής Τσιλούλης τονίζει: «Χάσαμε γιατί δεν κάναμε τίποτε σωστό στο παιχνίδι με τον Φάρο. Δεν βγάλαμε τίποτα απ’ όσα είπαμε όλη την προηγούμενη εβδομάδα στο παρκέ. Παίζαμε εξάλλου με μία πολύ έμπειρη και καλή ομάδα, με μεγάλο ρόστερ και καλούς παίκτες. Ήταν ένα κακό παιχνίδι και πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας, αφού έχουμε πλέον άλλη μία δύσκολη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αμύντα. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να αντιδράσουμε».