Την επίσημη πρόταση του Ικάρου Καλλιθέας για τον Θάνο Καμαριώτη μετέφερε ο εκπρόσωπος του, στη διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά. Παράλληλα, τον ενδιαφέρον του στον σύλλογο, έχει εκδηλώσει  και ο ΠΑΟΚ ωστόσο χωρίς να έχει λάβει κάτι επίσημα ενώ προφορικές συζητήσεις υπήρξαν και με την Καβάλα.

Ο Ερμής Τάκης Ξουρίδας ενημερώθηκε για τις εξελίξεις παρότι έχει εκφράσει ανεπιφύλακτα τη διάθεση του για την παραμονή του διεθνή guard στην ομάδα. Ίδια είναι και η επιθυμία της διοίκησης του συλλόγου, ωστόσο μεγάλη σημασία για τον Ερμή έχουν οι διαθέσεις του ίδιου του αθλητή στον οποίο την περσινή χρονιά (με σκοπό την παραμονή του) δόθηκαν οι διαβεβαιώσεις ότι σε περίπτωση που υπάρξει σοβαρή πρόταση,  η απόφαση του αθλητή θα έχει τον πρώτο λόγο. Έτσι μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένεται να υπάρξει συνάντηση της διοίκησης με τον αθλητή για να ξεκαθαρίσει και οριστικά το ενδεχόμενο παραχώρησής του.

Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, ο Ερμής θα μείνει τελείως “γυμνός” καθώς μετά και την πιθανή αποχώρηση του Χάρη Πλιούκα, θα δει το επόμενο βασικό του guard να αποχωρεί από την ομάδα. Αυτός είναι και ο κύριος προβληματισμός των ανθρώπων του Ερμή οι οποίοι επένδυσαν πολλά στους 2 εξαιρετικά ταλαντούχους αθλητές του.

Παράλληλα με το θέμα Καμαριώτη, στάσιμα παραμένουν όλα τα λοιπά μεταγραφικά θέματα καθώς ο Ερμής τηρεί στάση αναμονής μέχρι να ξεκαθαρίσει ή όχι η παραμονή των Πλιούκα και Καμαριώτη. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό, τις επόμενες ημέρες η διοίκηση του Ερμή να κάνει πρόταση σε ένα αθλητή που κατάγεται από τον Λαγκαδά και πέρσι αγωνίστηκε σε ομάδα Β’ Εθνικής της Θεσσαλονίκης.